Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Uvijeni i oboreni listovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="anis" data-source="post: 792898" data-attributes="member: 90152"><p>Može li mi neko pomoći </p><p>Biljka je stara skoro 2sedmice </p><p>Zemlja je BioBiz AlMix sa malim dodatkom kokosove zemlje , na početku je sve bilo super dok je bila na prozoru s tim da joj je stabljika bila jako tanka i slaba pa se prelomila, ja sam je ispravio nasuo zemlje okolo i ona je nastavila dalje da raste </p><p>Zatim je stavljam ispod Led svjetla gdje ona nakon jednog dana obara listove i uvija se </p><p>Ja sam je vratio Nazad na prozor i pokušao malo zemlju isušiti , jer sam mislio da je previše zalivena </p><p>Sad sam našao na ovom forumu da je mogući disbalans Dušika/Azota</p><p>Ali simptomi su jako slični kod nedostatka i kod viska . Može li mi neko pomoći i reci o čemu se ovdje zapravo radi da li je nedostatak ili višak [ATTACH=full]511389[/ATTACH][ATTACH=full]511390[/ATTACH][ATTACH=full]511391[/ATTACH][ATTACH=full]511393[/ATTACH][ATTACH=full]511394[/ATTACH][ATTACH=full]511395[/ATTACH][ATTACH=full]511396[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anis, post: 792898, member: 90152"] Može li mi neko pomoći Biljka je stara skoro 2sedmice Zemlja je BioBiz AlMix sa malim dodatkom kokosove zemlje , na početku je sve bilo super dok je bila na prozoru s tim da joj je stabljika bila jako tanka i slaba pa se prelomila, ja sam je ispravio nasuo zemlje okolo i ona je nastavila dalje da raste Zatim je stavljam ispod Led svjetla gdje ona nakon jednog dana obara listove i uvija se Ja sam je vratio Nazad na prozor i pokušao malo zemlju isušiti , jer sam mislio da je previše zalivena Sad sam našao na ovom forumu da je mogući disbalans Dušika/Azota Ali simptomi su jako slični kod nedostatka i kod viska . Može li mi neko pomoći i reci o čemu se ovdje zapravo radi da li je nedostatak ili višak [ATTACH type="full"]511389[/ATTACH][ATTACH type="full"]511390[/ATTACH][ATTACH type="full"]511391[/ATTACH][ATTACH type="full"]511393[/ATTACH][ATTACH type="full"]511394[/ATTACH][ATTACH type="full"]511395[/ATTACH][ATTACH type="full"]511396[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Uvijeni i oboreni listovi
Bottom