Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Urban Jungle by Ribadow, LED E27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 629098" data-attributes="member: 42275"><p>Naravno,kako se meni cini on ide 4ml na 1l vode,a ti si davao samo pola doze zato ti je malo i gladnikava jer ocigledno joj treba vise prehrane to ti je i sama rakla sa bojom listova.Slobodno znaci full dozu po tablici i nema brige pa ako treba cak i dva puta za redom pa onda cista voda ali to moras pratiti biozu i videti po njoj dal joj pase.Jer ipak je ona sad u periodu kad joj treba vise hrane.Ne znam za ovaj gavez nisaam siguran oko njega ali mislim da on ima odnosno daje vise kisika biozi pa bih mislim trebao da prestanes sa njim jer ti je bioza u cvatu,ako imas neki NPK daj bas da vidimo kako stoji sa postatkom kisika u tom NPK sastavu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 629098, member: 42275"] Naravno,kako se meni cini on ide 4ml na 1l vode,a ti si davao samo pola doze zato ti je malo i gladnikava jer ocigledno joj treba vise prehrane to ti je i sama rakla sa bojom listova.Slobodno znaci full dozu po tablici i nema brige pa ako treba cak i dva puta za redom pa onda cista voda ali to moras pratiti biozu i videti po njoj dal joj pase.Jer ipak je ona sad u periodu kad joj treba vise hrane.Ne znam za ovaj gavez nisaam siguran oko njega ali mislim da on ima odnosno daje vise kisika biozi pa bih mislim trebao da prestanes sa njim jer ti je bioza u cvatu,ako imas neki NPK daj bas da vidimo kako stoji sa postatkom kisika u tom NPK sastavu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Urban Jungle by Ribadow, LED E27
Bottom