Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Unknown Strain 125/250w CFL Prvi grow by : Mister Green
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MisterGreen" data-source="post: 776724" data-attributes="member: 79598"><p><strong>65.dan 12 12</strong></p><p></p><p>Evo da javim problem nije nestao ali tu i tamo se pojavi neki list</p><p>Proverio sam opet razdaljinu nije bila bas 15cm malo vise je ali od 17cm pa do 25cm su vecinom....za svaki slucaj sam pritego malo</p><p></p><p>15.06 sam procitao neki post gde je kolegi bez hormona ili aditiva uspeo klon . Tada uzeh samo 1 grancicu sa dna koja nije ni pocela da cveta jer ne dopire do nje svetlo i ziletom sam napravio 45 ugao na dnu ubacio u plastičnu casu sa malo vode,skinuo par lista.i pokrio flasom da napravim vlagu.bila je do sada 12 ili 13 dana ispod 9w led. vlaga ispod 80% nije pala i koliko vidim poceo je da pusta koren,s obzirom da nemam fem seme vec bi svako klijanje iz paketa bila kocka 50/50 ovo mi je izgleda bio odlican potez .da li da ga pustim u zemlju i u pot na 18/6 za dan/dva sa flasom preko samo da izbusin malo rupice pa posle par dana da skinem i flasu ???</p><p></p><p>eeh sta je sve dozivela od mene ovih 65 dana zao mi je,prvi grow pa mi je sve interesantno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MisterGreen, post: 776724, member: 79598"] [B]65.dan 12 12[/B] Evo da javim problem nije nestao ali tu i tamo se pojavi neki list Proverio sam opet razdaljinu nije bila bas 15cm malo vise je ali od 17cm pa do 25cm su vecinom....za svaki slucaj sam pritego malo 15.06 sam procitao neki post gde je kolegi bez hormona ili aditiva uspeo klon . Tada uzeh samo 1 grancicu sa dna koja nije ni pocela da cveta jer ne dopire do nje svetlo i ziletom sam napravio 45 ugao na dnu ubacio u plastičnu casu sa malo vode,skinuo par lista.i pokrio flasom da napravim vlagu.bila je do sada 12 ili 13 dana ispod 9w led. vlaga ispod 80% nije pala i koliko vidim poceo je da pusta koren,s obzirom da nemam fem seme vec bi svako klijanje iz paketa bila kocka 50/50 ovo mi je izgleda bio odlican potez .da li da ga pustim u zemlju i u pot na 18/6 za dan/dva sa flasom preko samo da izbusin malo rupice pa posle par dana da skinem i flasu ??? eeh sta je sve dozivela od mene ovih 65 dana zao mi je,prvi grow pa mi je sve interesantno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Unknown Strain 125/250w CFL Prvi grow by : Mister Green
Bottom