Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Unknown Strain 125/250w CFL Prvi grow by : Mister Green
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MisterGreen" data-source="post: 776524" data-attributes="member: 79598"><p>Hvala puno svima koji komentarisu i pomazu zaista jedno ogromno hvala </p><p></p><p>Moguce da nema vazduha.temperatura njje problem to redovno merim cak otvaram box vise puta da izluftiram ali nikad nije toplo .</p><p></p><p>Imam jedan vent samo koji ubacuje vazduh to je 80x80 postavljen na jedinom otvoru na boxu .drugi 80x80 koji duva u biljku i ovaj najveci treci 120x120 ispod sijalica da ne dolazi topao vazduh do nje i kad god stavim ruku bilo gde duva hladno.sva 3 su na jedno napajanje od pca i duvaju bas jako</p><p></p><p>Jedino kad spava skroz je zatvoreno sve da ne dodje svetlo bilo kakvo jer je foto.</p><p></p><p>Imam plantelu list, plantelu cvet,nutri calcium i nutri fosfor ali fosfora ima i u plantela cvet i list tako da to nisam koristio ali sam joj dao malo kalcijuma pre par dana</p><p></p><p>Što se tiče svetla 9x lumax led 12w sve na drvenom panelu 35x35 ravnomerno rasporedjene.sve 9 su 2700k i 3000k.skinute kapice.svaka daje po 1100 ili 1160lm</p><p> Da li je dovoljno?</p><p> Imam i 6500k nove led isto 9-12w ne znam da li da probam da izmesam . Sad su na nekih 15cm sve od vrhova neki malo dalje</p><p></p><p>Vidim da slabo napreduje ne znam zasto </p><p></p><p>Da. tako sam zalivao svakog drugog puta .. </p><p></p><p>ne znam sta da radim prvi mi je grow pa me strah da ne pogorsam samo i ostane na ovome jer nebi ispalo nista</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MisterGreen, post: 776524, member: 79598"] Hvala puno svima koji komentarisu i pomazu zaista jedno ogromno hvala Moguce da nema vazduha.temperatura njje problem to redovno merim cak otvaram box vise puta da izluftiram ali nikad nije toplo . Imam jedan vent samo koji ubacuje vazduh to je 80x80 postavljen na jedinom otvoru na boxu .drugi 80x80 koji duva u biljku i ovaj najveci treci 120x120 ispod sijalica da ne dolazi topao vazduh do nje i kad god stavim ruku bilo gde duva hladno.sva 3 su na jedno napajanje od pca i duvaju bas jako Jedino kad spava skroz je zatvoreno sve da ne dodje svetlo bilo kakvo jer je foto. Imam plantelu list, plantelu cvet,nutri calcium i nutri fosfor ali fosfora ima i u plantela cvet i list tako da to nisam koristio ali sam joj dao malo kalcijuma pre par dana Što se tiče svetla 9x lumax led 12w sve na drvenom panelu 35x35 ravnomerno rasporedjene.sve 9 su 2700k i 3000k.skinute kapice.svaka daje po 1100 ili 1160lm Da li je dovoljno? Imam i 6500k nove led isto 9-12w ne znam da li da probam da izmesam . Sad su na nekih 15cm sve od vrhova neki malo dalje Vidim da slabo napreduje ne znam zasto Da. tako sam zalivao svakog drugog puta .. ne znam sta da radim prvi mi je grow pa me strah da ne pogorsam samo i ostane na ovome jer nebi ispalo nista [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Unknown Strain 125/250w CFL Prvi grow by : Mister Green
Bottom