Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Ulje od sveže trave
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PsiloCann" data-source="post: 779840" data-attributes="member: 79822"><p>poz svima, evo da ja ukratko objasnim kako sam koristio max materije biljne svježe:</p><p></p><p>loša godina, oluje, loma puno u outdooru, pa sam što je dozrelo pravo ostavio sebi a pucanja i slično, sitne hedove, lišće, sve sam zakuho u maslac, isto je postupak i sa svinjskom masti domaćom. npr. moja majka pokojna je leukocite dizala svinjskom masti i slaninom od crnih svinja, inaće nebi mogla na posljednje terapije kemije.</p><p>pripremite kazan, ako treba i 2, plamenici plin da se može na lagano kuhat, nakrkate ih vodom, a svu materiju trave u gaze, nogavice mrežaste od stare trenirke iznutra...na dno kazana sam ja stavio kamen prirodni, pa gazu s travom na to, pa na gazu opet kamen da ne ispliva...potpalite plamenike i kreće grijanje, u međuvremenu sam u svaki kazan stavio oko 10ak maslaca, koji kad se rastope na kuhanju ostaju na površini.</p><p>Kuhanje je kod mene trajalo nekoliko sati kad zavri na najlakše, temperatura otopi masnoće u vodi u gazama i one putuju prirodno prema gore, pošto je na površini masnoća svinjska ili maslac, sve se kanabinoidne masnoće zaljepe za njih i čekaju vas dok ne završite....</p><p>kad se sve završi i ohladi, imate stvrdnjen mjesec masti ili maslaca u kazanu, sad to pročistite i prekuhate ako treba lagano, možete gaze prokuhati još jednom s novom turom masnoće, ja sam ih drvenom kuhaćom drucao malo dok je voda vrela.....ugl kad sve završite, spajate sve masnoće koje imate u jednu, ako stavite 10 kg masla nećete 10 kg dobiti nazad, manje, jer nešto masla ispari.</p><p></p><p>kad sve spojite, npr imate 4 kg zelenog masla ili zelene masti, to sad probate da znate snagu...ja sam morao dodavati nekoliko kila masla da iskalibriram da je jedan gram masla dovoljno da se mazneš pristojno a ne da padneš u nesvjest. isti je postupak s masti svinjskom a mislim da je bolja od biločega za karcinome, i lakše je nekako domaće masti gram pojest sam nego gram masla s bilo čime, maslo moraš pravit kolaće, a mast svinjska je odma dvostruki bonus. također maslac nije zdrav za bolesne baš, jer teško da ćete nabaviti toliko domaćeg maslaca, neko možda može, no napominjem mast svinjka od c svinja je ćudo za ljudski organizam, i slanine sapunjare. </p><p>bitno je da se kod mješanja i završnog formiranja mase sve dobro ugrije, ne prekuha, i izmješa, pa na hlađenju kad počne poprimat krutinu opet izmješate, da sve dobro ujedini sva ta masnoća koju spajate pa kad uzimate kasnije da je sve jednake snage, kalibracije.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PsiloCann, post: 779840, member: 79822"] poz svima, evo da ja ukratko objasnim kako sam koristio max materije biljne svježe: loša godina, oluje, loma puno u outdooru, pa sam što je dozrelo pravo ostavio sebi a pucanja i slično, sitne hedove, lišće, sve sam zakuho u maslac, isto je postupak i sa svinjskom masti domaćom. npr. moja majka pokojna je leukocite dizala svinjskom masti i slaninom od crnih svinja, inaće nebi mogla na posljednje terapije kemije. pripremite kazan, ako treba i 2, plamenici plin da se može na lagano kuhat, nakrkate ih vodom, a svu materiju trave u gaze, nogavice mrežaste od stare trenirke iznutra...na dno kazana sam ja stavio kamen prirodni, pa gazu s travom na to, pa na gazu opet kamen da ne ispliva...potpalite plamenike i kreće grijanje, u međuvremenu sam u svaki kazan stavio oko 10ak maslaca, koji kad se rastope na kuhanju ostaju na površini. Kuhanje je kod mene trajalo nekoliko sati kad zavri na najlakše, temperatura otopi masnoće u vodi u gazama i one putuju prirodno prema gore, pošto je na površini masnoća svinjska ili maslac, sve se kanabinoidne masnoće zaljepe za njih i čekaju vas dok ne završite.... kad se sve završi i ohladi, imate stvrdnjen mjesec masti ili maslaca u kazanu, sad to pročistite i prekuhate ako treba lagano, možete gaze prokuhati još jednom s novom turom masnoće, ja sam ih drvenom kuhaćom drucao malo dok je voda vrela.....ugl kad sve završite, spajate sve masnoće koje imate u jednu, ako stavite 10 kg masla nećete 10 kg dobiti nazad, manje, jer nešto masla ispari. kad sve spojite, npr imate 4 kg zelenog masla ili zelene masti, to sad probate da znate snagu...ja sam morao dodavati nekoliko kila masla da iskalibriram da je jedan gram masla dovoljno da se mazneš pristojno a ne da padneš u nesvjest. isti je postupak s masti svinjskom a mislim da je bolja od biločega za karcinome, i lakše je nekako domaće masti gram pojest sam nego gram masla s bilo čime, maslo moraš pravit kolaće, a mast svinjska je odma dvostruki bonus. također maslac nije zdrav za bolesne baš, jer teško da ćete nabaviti toliko domaćeg maslaca, neko možda može, no napominjem mast svinjka od c svinja je ćudo za ljudski organizam, i slanine sapunjare. bitno je da se kod mješanja i završnog formiranja mase sve dobro ugrije, ne prekuha, i izmješa, pa na hlađenju kad počne poprimat krutinu opet izmješate, da sve dobro ujedini sva ta masnoća koju spajate pa kad uzimate kasnije da je sve jednake snage, kalibracije. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Ulje od sveže trave
Bottom