Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ukratko o spajanju ventilatora i ostalih trošila
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 556637" data-attributes="member: 76570"><p>Moze li mi netko reci zasto mi lampa ne radi i prigušnica zvuči kao da je prekorila ili slicno.nez kako sa opisem taj zvuk .neto tipa trrrrrrr ali to mi se događalo samo par puta kad je nakratko nestalo pa doslo struje i sada kada sam stavio novi timer i isprobao ga, dakle samo sam namjesti mrak nocas od 3 do 9 ujutro, zatim okrenuo onaj krug i kad sam dosao do 3 izgasilo je normalno a nakon sta sam okrenuo na 9 upalilo mi se 100w CLF a HPS 250 NIJE AI SAMO TAJ ZVUK IZ PRIGUSNICE..IMA LI TKO NEKU IDEJU ILI JE LOS TIMER..ALI TO ZNA I BEZ TIMERA KADA JE IZRAVNO NA UTICNICU, NAIME NE KAD JE PRVI PUT PALIM U DANU BEZ TIMERA JER SAM GA TEK SAD STAVIO ALI OVAKO KADA ISKLJUCIVAM PRIGUSNICU I UKLJUCIVAM ODMA ZAREDOM,SVAKI PUT MI SE TO DOGAĐA DOK SE NE UPALI NORMALNO NAKON PAR UKLJUCIVANJA I ISKLJUCIVANJA</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 556637, member: 76570"] Moze li mi netko reci zasto mi lampa ne radi i prigušnica zvuči kao da je prekorila ili slicno.nez kako sa opisem taj zvuk .neto tipa trrrrrrr ali to mi se događalo samo par puta kad je nakratko nestalo pa doslo struje i sada kada sam stavio novi timer i isprobao ga, dakle samo sam namjesti mrak nocas od 3 do 9 ujutro, zatim okrenuo onaj krug i kad sam dosao do 3 izgasilo je normalno a nakon sta sam okrenuo na 9 upalilo mi se 100w CLF a HPS 250 NIJE AI SAMO TAJ ZVUK IZ PRIGUSNICE..IMA LI TKO NEKU IDEJU ILI JE LOS TIMER..ALI TO ZNA I BEZ TIMERA KADA JE IZRAVNO NA UTICNICU, NAIME NE KAD JE PRVI PUT PALIM U DANU BEZ TIMERA JER SAM GA TEK SAD STAVIO ALI OVAKO KADA ISKLJUCIVAM PRIGUSNICU I UKLJUCIVAM ODMA ZAREDOM,SVAKI PUT MI SE TO DOGAĐA DOK SE NE UPALI NORMALNO NAKON PAR UKLJUCIVANJA I ISKLJUCIVANJA [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ukratko o spajanju ventilatora i ostalih trošila
Bottom