Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ukratko o spajanju ventilatora i ostalih trošila
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Long balls Larry" data-source="post: 531811" data-attributes="member: 57818"><p>Brine me samo sto mi je klima od 2.5kw (vuce oko 1.1kw) spojena na razvodnu kutiju prije ove uticnice.</p><p></p><p>Reflektor ce bit 400w, ventilatori i sve skupa kad zborijim bi izaslo manje od 600w sigurno, tako da valjda bude ok, jer ima tu lufta do 3,5kw koliko bi te zice trbale podnijet.</p><p></p><p>Koliko sam skuzio ventilator za cirkulaciju zraka u boxu bi trebao radit non stop, jer biljkama treba cirkulacija zraka zbog vise razloga. ja bi to drzao non stop upaljeno, a vent za ispuh ima senzor temperature tako da bi ga nariktao da radi na nekom minimumu i da pojaca samo kad temperatura ode preko gornje granice..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Long balls Larry, post: 531811, member: 57818"] Brine me samo sto mi je klima od 2.5kw (vuce oko 1.1kw) spojena na razvodnu kutiju prije ove uticnice. Reflektor ce bit 400w, ventilatori i sve skupa kad zborijim bi izaslo manje od 600w sigurno, tako da valjda bude ok, jer ima tu lufta do 3,5kw koliko bi te zice trbale podnijet. Koliko sam skuzio ventilator za cirkulaciju zraka u boxu bi trebao radit non stop, jer biljkama treba cirkulacija zraka zbog vise razloga. ja bi to drzao non stop upaljeno, a vent za ispuh ima senzor temperature tako da bi ga nariktao da radi na nekom minimumu i da pojaca samo kad temperatura ode preko gornje granice.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ukratko o spajanju ventilatora i ostalih trošila
Bottom