Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ukratko o spajanju ventilatora i ostalih trošila
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Long balls Larry" data-source="post: 531804" data-attributes="member: 57818"><p>Jos cekam da mi dode oprema, ali htio bi znati tocno sta me ceka, tj. sta jos moram kupit. </p><p></p><p>Imat cu prima klima spudnik kojeg spajam sa green power prigusnicom. Pretpostavljam da mi je najbolje spojit sa 3x2,5 kablom?</p><p></p><p>Ventilator ce bit blauberg 125G. U uputama pise da dolazi sa vec spojenim kablom.</p><p></p><p>E sad, posto mi je u blizini samo jedna uticnica i sve bi spojio na nju. Trebat ce mi nekakav posteni produzni kabel. Sta bi preporucili? Dali bi bilo dobro uzet produzni sa osiguracem? Koliko ampera bi taj osigurac trebao imat? </p><p></p><p>Dali je u redu na produzni kable sa recimo 6 uticnica stavit mehanicki tajmer i na tajmer spojit prigusnicu? Pretpostavljam da to nebi trebao bit problem?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Long balls Larry, post: 531804, member: 57818"] Jos cekam da mi dode oprema, ali htio bi znati tocno sta me ceka, tj. sta jos moram kupit. Imat cu prima klima spudnik kojeg spajam sa green power prigusnicom. Pretpostavljam da mi je najbolje spojit sa 3x2,5 kablom? Ventilator ce bit blauberg 125G. U uputama pise da dolazi sa vec spojenim kablom. E sad, posto mi je u blizini samo jedna uticnica i sve bi spojio na nju. Trebat ce mi nekakav posteni produzni kabel. Sta bi preporucili? Dali bi bilo dobro uzet produzni sa osiguracem? Koliko ampera bi taj osigurac trebao imat? Dali je u redu na produzni kable sa recimo 6 uticnica stavit mehanicki tajmer i na tajmer spojit prigusnicu? Pretpostavljam da to nebi trebao bit problem? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Ukratko o spajanju ventilatora i ostalih trošila
Bottom