Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
[Tutorial] DIY e27 led panel 250W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zvoniii" data-source="post: 688839" data-attributes="member: 73436"><p>zdravo drugari ovdje sam nov kao član,nemojte mi zamjeriti ako sam u pogrešnoj temi napisao post ali da ne otvaram novu temu molio bih sve Vas dobre volje da mi odgovorite konstruktivnim savjetom ako može.</p><p>Dakle imam iskustva sa outom donekle a sada želim da se oprobam u indor uzgoju.</p><p>Planirao sam uraditi boks za 4 biljke koje bi bile u kantama od po 18-20l.</p><p>Planirao sam boks dimenzija 100x100x140,(boks mi je lako napraviti veličinu bih prilagodio potrebnu za 4 biljke i rasvjetu koju sam naveo)što se tiče rasvjete odlučio sam se za led sijalice pošto su najekonomičnije jednostavnei ne griju puno</p><p>Panel sam planirao drveni sa 13 E27 grla za sijalice se još nisam odlučio da li da uzmem sve istog spektra ili različitog,a čto se tiče ventilacije planirao sam samo pasivno da bude jer nemam iskustva sa ventovima a i soba je prozračna.A i mislio sam da radim kombinovani uzgoj jer mi je balkon osunčan 10 sati dnevno pa bih biljke iznosio preko dana a navečer u box,i bile bi u režimu 20/4 jer su autosi(original orange bud).Znači da li bi taj panel mogao da izgura 4 biljke i koliki bi boks bio dovoljan za ovo osvjetljenje?Inače ovo planiram da uzgajam radi izrade ulja,pa bih sve vas dobre volje zamolio da mi odgovorite jer je sezona odavno počela.</p><p>Ostajte mi dobro!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zvoniii, post: 688839, member: 73436"] zdravo drugari ovdje sam nov kao član,nemojte mi zamjeriti ako sam u pogrešnoj temi napisao post ali da ne otvaram novu temu molio bih sve Vas dobre volje da mi odgovorite konstruktivnim savjetom ako može. Dakle imam iskustva sa outom donekle a sada želim da se oprobam u indor uzgoju. Planirao sam uraditi boks za 4 biljke koje bi bile u kantama od po 18-20l. Planirao sam boks dimenzija 100x100x140,(boks mi je lako napraviti veličinu bih prilagodio potrebnu za 4 biljke i rasvjetu koju sam naveo)što se tiče rasvjete odlučio sam se za led sijalice pošto su najekonomičnije jednostavnei ne griju puno Panel sam planirao drveni sa 13 E27 grla za sijalice se još nisam odlučio da li da uzmem sve istog spektra ili različitog,a čto se tiče ventilacije planirao sam samo pasivno da bude jer nemam iskustva sa ventovima a i soba je prozračna.A i mislio sam da radim kombinovani uzgoj jer mi je balkon osunčan 10 sati dnevno pa bih biljke iznosio preko dana a navečer u box,i bile bi u režimu 20/4 jer su autosi(original orange bud).Znači da li bi taj panel mogao da izgura 4 biljke i koliki bi boks bio dovoljan za ovo osvjetljenje?Inače ovo planiram da uzgajam radi izrade ulja,pa bih sve vas dobre volje zamolio da mi odgovorite jer je sezona odavno počela. Ostajte mi dobro! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
[Tutorial] DIY e27 led panel 250W
Bottom