Cill mogu supercropati automate stare 35 dana koji su s-topirani.Malo mi dvije grane pobjegle u visinu.Pretpostavljam da mogu bez problema samo trazim potvrdu.Hvala!
Svaka čast na "inovativnoj" tehnici i zanimljivom topicu ali osobno nisam od kirurgije već bih prepručio da probaš SCROG ali samo sa provjereno "ambicioznim" autoflowerinzima.da li se moze kod automatika radit scrog i sta time postizem osim sto je oku lijepo vidjet... ili se automatici treniraju samo topiranjem
Da,na to sam i mislio.Ne može, može supercroping.
Ljepi pozdrav ljudi,
Imam autofrisian dew u out-u.Star 20dana,bio visok 16,17cm.Zbog loseg vremena tek u 20-tom danu doguro do 3. kata.Napravljen super toping po Cill-ovoj metodi.Duboko se nadam produzenoj vegetaciji,dolasku ljepseg vremena i u konacnici vise headova masnih.
Super informacije,treba mi da se podsjetim,jer nisam dugo sadio,pa se nemogu sjetiti dali mi je svijetlo bilo 12/12 i na kraju 6h svijetla,skoro sam metnuo svijetlo stalno a berba je skoroPosto nikad nisam probao automatike kakav je odnos kvaliteta npr. jednog istog straina regular i automatik. Jer sam planirao orang bud (snow storm2) da palo probam? Pa ako je velika razlika da negubim vreme...
I da zaboravo sam da te pitam i to da li kada pocne cvetanje automaticima ostaje rezim svetla kao u vege (18/6) ili se prebacuje kao i kod regulara na 12/12?
Jbg ako je glupo pitanje ali sam trazio i trazio i nisam mogao da pronadjem odgovor na to pirtanje . Pozdrav!
Ne,imas i druge vrste treninga koje mozes i ne moras koristiti.Sam prinos ovisi samo o tebi i tvom interesu prema uzgojuako im se ovo ne radi na kraju ce dati znatno manje kolicinski?