Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovako da ti izgledasamo ta dve dve sporedne node ne diras,samo gornji deo odseces kao na slici...
Moga si ovo pitat u temi vec postojecoj o treniranju..
Yard stej haj
Edit: otkud ovo u ovoj temi
Sorry sta dosadujem,ali ako nije problem oces mi pocrtat na slici tocno di da odrezem sa skaricama ili zaokruzi sta da kidam. Jel imas iskusta s topiranjem,jesi kad je zeznuo da je ostala slaba, slabo rasla itd.
Pozdrav svima, pitao sam u dnevniku pa reko aj da pitam i u temi predvidjenoj za ovu vrstu topiranja posto pretpostavljam da ne citaju svi sve dnevnike...da li je uspelo ovo kod mene, odnosno da li je ovo zaokruzeno treca grana posto vidim da su ove dve vec uveliko narasle...hvala unapred
Znam druze ali ovo nije obicno topiranje ili fim...u temi smo supertopiranje automata koje se ne radi kao kod foto biljki i poenta cele price su 3 grane i moguci mali produzetak vege od 14-21 dan...ne 2 koje dobijas obicnim topiranjem ili 4 fim-om
Ne kuzim.Odite na prvu stranu ove teme i naciti cete odgovore.Da..tri glavne grane dobijes,a mozes i dvije ako ne odsjeces kako treba.A opet moze i cetri ali vegetacija nije dovoljno duga..Kako god..prva strana
"ako nece Muhamed brdu,hoce brdo Muhamedu" Klinjo_85
Nije dobro.prvi kat ostavis,drugi skines jedan list,treci kat cijeli...Vidis kako kolegi iznad fali jedan dio drugog kata..