Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Kulinarstvo
Trava u kulinarstvu [recepti]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeue" data-source="post: 40997" data-attributes="member: 3499"><p>Kad god sam susila grass bilo u rerni ili mikrotalasnoj,i efekat je bio takav-mikrotalasni.Izbegavam da je tako susim.Evo i jednog mog recepta,tj. improvizacije.Ovo je neka vrsta salate.Godinama sam ovo pravila bez grasa pa sam jednom ubacila par hedova i ispalo je ok:</p><p>u neku ciniju saspes konzervu tunjevine,saspes pola case pavlake(ili otprilike toliku kolicinu sira),stavis 100g majoneza,naseckas polovinu crnog luka i ubacis ga u ciniju,saspes kopar ili korijander ili neki drugi zacin(po zelji-ne mora,ali se meni tako vise svidja),dodas grass,so i biber,sve to mesas malo vise dok ne dobijes kompaktnu masu i to je to!Sastojke mozes da smesas po zelji,onako kako volis,trava se ionako stavlja na kraju-probas kako ti se cini,dodas vise pavlake ili neceg drugog,kako hoces,nije toliko bitan odnos kolicina.</p><p>Lako se pravi kao sto vidite,i brzo,za nekih 5-10 min. a super je ukus.Uzmes ciniju stavis u nju par parcadi hleba,uzmes kasiku ili viljusku i sednes za komp.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeue, post: 40997, member: 3499"] Kad god sam susila grass bilo u rerni ili mikrotalasnoj,i efekat je bio takav-mikrotalasni.Izbegavam da je tako susim.Evo i jednog mog recepta,tj. improvizacije.Ovo je neka vrsta salate.Godinama sam ovo pravila bez grasa pa sam jednom ubacila par hedova i ispalo je ok: u neku ciniju saspes konzervu tunjevine,saspes pola case pavlake(ili otprilike toliku kolicinu sira),stavis 100g majoneza,naseckas polovinu crnog luka i ubacis ga u ciniju,saspes kopar ili korijander ili neki drugi zacin(po zelji-ne mora,ali se meni tako vise svidja),dodas grass,so i biber,sve to mesas malo vise dok ne dobijes kompaktnu masu i to je to!Sastojke mozes da smesas po zelji,onako kako volis,trava se ionako stavlja na kraju-probas kako ti se cini,dodas vise pavlake ili neceg drugog,kako hoces,nije toliko bitan odnos kolicina. Lako se pravi kao sto vidite,i brzo,za nekih 5-10 min. a super je ukus.Uzmes ciniju stavis u nju par parcadi hleba,uzmes kasiku ili viljusku i sednes za komp. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Kulinarstvo
Trava u kulinarstvu [recepti]
Bottom