Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Kulinarstvo
Trava u kulinarstvu [recepti]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tonchek" data-source="post: 34001" data-attributes="member: 2405"><p>Evo baš sam s frendovima napravio putar jučer navečer i sad idemo radit kolačiće,a nabavio sam dobar recept pa ako nekome treba nek se posluži...:icon_lol:</p><p></p><p>TIJESTO:14 dag margarina</p><p>14 dag šečera u prahu</p><p>1 vanilin šečer</p><p>7 dag naribane čokolade(za kuhanje)</p><p>4 žumanjka</p><p>10 dag brašna</p><p>1/2 praška za pecivo </p><p>7 dag sjeckanih badema/oraha(ista stvar)</p><p>2-3 žlice mljeka</p><p>snijeg od 4 bjelanjka</p><p></p><p><u>Priprema:</u>Pjenasto izmiksati maslac, šečer, vanilin šečer, čokoladu i žumanjke. Dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo, sjeckane bademe/orahe, mlijeko i na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka. Uliti u namašten(ali ne sa maslacom koji smo se mučili raditi)i pobrašnjen kalup. Peći na srednjoj temperaturi oko 35 minuta.Pečeni kolač preliti čokoladnom glazurom</p><p></p><p>GLAZURA:15 dag čokolade</p><p>10 dag margarina</p><p></p><p><u>Priprema:</u>Čokoladu i margarin rastopiti i preliti kolač...</p><p></p><p></p><p>Uživajte...mi čemo uskoro..-:icon_lol::icon_lol::icon_lol:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tonchek, post: 34001, member: 2405"] Evo baš sam s frendovima napravio putar jučer navečer i sad idemo radit kolačiće,a nabavio sam dobar recept pa ako nekome treba nek se posluži...:icon_lol: TIJESTO:14 dag margarina 14 dag šečera u prahu 1 vanilin šečer 7 dag naribane čokolade(za kuhanje) 4 žumanjka 10 dag brašna 1/2 praška za pecivo 7 dag sjeckanih badema/oraha(ista stvar) 2-3 žlice mljeka snijeg od 4 bjelanjka [U]Priprema:[/U]Pjenasto izmiksati maslac, šečer, vanilin šečer, čokoladu i žumanjke. Dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo, sjeckane bademe/orahe, mlijeko i na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka. Uliti u namašten(ali ne sa maslacom koji smo se mučili raditi)i pobrašnjen kalup. Peći na srednjoj temperaturi oko 35 minuta.Pečeni kolač preliti čokoladnom glazurom GLAZURA:15 dag čokolade 10 dag margarina [U]Priprema:[/U]Čokoladu i margarin rastopiti i preliti kolač... Uživajte...mi čemo uskoro..-:icon_lol::icon_lol::icon_lol: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Kulinarstvo
Trava u kulinarstvu [recepti]
Bottom