Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Kulinarstvo
Trava u kulinarstvu [recepti]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pampers" data-source="post: 23015" data-attributes="member: 2088"><p>------------------------------------------</p><p>Potrebno:</p><p>-200g Å¡eæera</p><p>-200g brasna</p><p>-200g margarina za kuvanje</p><p>-200g èokolade za kuvanje</p><p>-2 jajeta</p><p>-2 kashike kakaoa</p><p>-po želji seckanih leÅ¡nika, badema</p><p>-15g zelene radosti</p><p></p><p>Oèistite travu od sementki i granja, i sameljite u maÅ¡inici za mlevenje kafe. Stavite da se sa margarinom kuva na pari, kad prokljuèa kuvajte joÅ¡ 5-10 min, na umerenoj vatri. To sve sipajte u jednu veliku vanglu, dodajte braÅ¡no, Å¡eæer, jaja, kakao, i 100g izdrobljene èokolade, i meÅ¡ajte dok se ne dobije jednaka masa, i dodajte leÅ¡nike i bademe. Pleh podmažite margarinom, razvucite "testo", ne deblje od 1.5cm i pecite na 180ºC jedno 20 minuta. Ostalih 100g èokolade rastopite sa par kaÅ¡ika mleka, i time premažite kolaè kada ga izvadite. Secite na kocke.</p><p></p><p>NEMOJTE PRETERIVATI SA KOLAÈIMA! StraÅ¡no su ukusni, nedajte se prevariti... Rad tek posle 45min-1.5h...</p><p>Držaæe vas nekih 3-5 sati, zato, pažljivo...</p><p>Uživajte... ::super</p><p></p><p>--------------------------------------------------------</p><p></p><p>E Julovac.... SUPER RECEPT....</p><p></p><p>Isti takav.... ISTI... mi je moja baka prenjela.</p><p></p><p>Rekla je "Evo ti Mihalje, kao sto je moja baka meni odala tajnu a njoj je njena baka"</p><p></p><p>Ne sad ozbiljno</p><p>Uglavnom ista stvar, malo manje brasna i secera al sve ostalo je isto.</p><p></p><p>Pravio sam vise pokusa s tim i otkrio da uopce ne treba pravit THC maslac, jer u kolacu ima mlijeka i maslaca... a rerna ide na dovoljnu i temparaturu i vrijeme da se sve fino absorbira.</p><p>Samo mixerom smjesas sve sastojke (bademe i dodatke ne stavljam) </p><p></p><p>I peces na 150 C jer preko palis THC. Naravno ostavi duze... znaci 45min... probas cackalicom ubost kolac i ako nista ne ostane na cackalici, kolac gotov.</p><p></p><p>Cak mi se cini da bolje radi ako nije prije pravljen malsac. Kao da pri pravljenju maslaca neki canabioli ostanu i ne predju u maslac... To govorim iz osobnog iskustva iako se na netu kunu da nije. Probao sam na oba nacina s raznim kolicinama i kvalitetama (osim s hedovima... nemam srca)</p><p></p><p>Evo probaj, neces bacit travu... samo pazi da nema sjembi i grana je ce bit ruskavo.</p><p></p><p></p><p>(sjebo sam quote.... sori nov sam"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pampers, post: 23015, member: 2088"] ------------------------------------------ Potrebno: -200g Å¡eæera -200g brasna -200g margarina za kuvanje -200g èokolade za kuvanje -2 jajeta -2 kashike kakaoa -po želji seckanih leÅ¡nika, badema -15g zelene radosti Oèistite travu od sementki i granja, i sameljite u maÅ¡inici za mlevenje kafe. Stavite da se sa margarinom kuva na pari, kad prokljuèa kuvajte joÅ¡ 5-10 min, na umerenoj vatri. To sve sipajte u jednu veliku vanglu, dodajte braÅ¡no, Å¡eæer, jaja, kakao, i 100g izdrobljene èokolade, i meÅ¡ajte dok se ne dobije jednaka masa, i dodajte leÅ¡nike i bademe. Pleh podmažite margarinom, razvucite "testo", ne deblje od 1.5cm i pecite na 180ºC jedno 20 minuta. Ostalih 100g èokolade rastopite sa par kaÅ¡ika mleka, i time premažite kolaè kada ga izvadite. Secite na kocke. NEMOJTE PRETERIVATI SA KOLAÈIMA! StraÅ¡no su ukusni, nedajte se prevariti... Rad tek posle 45min-1.5h... Držaæe vas nekih 3-5 sati, zato, pažljivo... Uživajte... ::super -------------------------------------------------------- E Julovac.... SUPER RECEPT.... Isti takav.... ISTI... mi je moja baka prenjela. Rekla je "Evo ti Mihalje, kao sto je moja baka meni odala tajnu a njoj je njena baka" Ne sad ozbiljno Uglavnom ista stvar, malo manje brasna i secera al sve ostalo je isto. Pravio sam vise pokusa s tim i otkrio da uopce ne treba pravit THC maslac, jer u kolacu ima mlijeka i maslaca... a rerna ide na dovoljnu i temparaturu i vrijeme da se sve fino absorbira. Samo mixerom smjesas sve sastojke (bademe i dodatke ne stavljam) I peces na 150 C jer preko palis THC. Naravno ostavi duze... znaci 45min... probas cackalicom ubost kolac i ako nista ne ostane na cackalici, kolac gotov. Cak mi se cini da bolje radi ako nije prije pravljen malsac. Kao da pri pravljenju maslaca neki canabioli ostanu i ne predju u maslac... To govorim iz osobnog iskustva iako se na netu kunu da nije. Probao sam na oba nacina s raznim kolicinama i kvalitetama (osim s hedovima... nemam srca) Evo probaj, neces bacit travu... samo pazi da nema sjembi i grana je ce bit ruskavo. (sjebo sam quote.... sori nov sam" [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Kulinarstvo
Trava u kulinarstvu [recepti]
Bottom