Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Trans siberian Auto x 2 (Samsung LM301B QBS built with 3000K 5000K 660nm)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="svejedno" data-source="post: 717791" data-attributes="member: 71086"><p>Redovni update, pol dana ranije jer me sutra nema.. 8.1. Su napunile ravno mjesec dana. Ovo bušenje rupa na posudama (prije sadnje naravno) se pokazalo odlično. Dobio neš ko airpot. Svaka popije 1l dnevno i svakih 24h spremne za cugu. Od idućeg hranjenja uvodim ostale preparate po tabli, naravno u minimalnim dozama. Panel je na nekih 56cm i paše taman. Narihtan na max. Znači 125w. Ovoj lijevoj se ne žuri i biti će monster vjerojatno. Desna je čudnjikava al mislim da je genetika jer je takva od početka. Fino ih držim u istoj visini. Ovaj grow će biti duži definitivno. Ph držim između 6,5 i 6,8. [ATTACH=full]381579[/ATTACH][ATTACH=full]381580[/ATTACH][ATTACH=full]381581[/ATTACH]</p><p>Ostanite negativni i ne potreseni....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="svejedno, post: 717791, member: 71086"] Redovni update, pol dana ranije jer me sutra nema.. 8.1. Su napunile ravno mjesec dana. Ovo bušenje rupa na posudama (prije sadnje naravno) se pokazalo odlično. Dobio neš ko airpot. Svaka popije 1l dnevno i svakih 24h spremne za cugu. Od idućeg hranjenja uvodim ostale preparate po tabli, naravno u minimalnim dozama. Panel je na nekih 56cm i paše taman. Narihtan na max. Znači 125w. Ovoj lijevoj se ne žuri i biti će monster vjerojatno. Desna je čudnjikava al mislim da je genetika jer je takva od početka. Fino ih držim u istoj visini. Ovaj grow će biti duži definitivno. Ph držim između 6,5 i 6,8. [ATTACH type="full"]381579[/ATTACH][ATTACH type="full"]381580[/ATTACH][ATTACH type="full"]381581[/ATTACH] Ostanite negativni i ne potreseni.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Trans siberian Auto x 2 (Samsung LM301B QBS built with 3000K 5000K 660nm)
Bottom