Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 439427" data-attributes="member: 49038"><p>Danas je biljkama 59. dan života, te 14. dan na režimu 12/12.</p><p></p><p>Kao roditelj dvoje djece znam da sam posvećivao daleko veću pažnju na sitnice kod prvog djeteta, nego kod drugog i svaki put kad sam u društvu roditelja koji imaju prvo djete vidim da se i oni ponašaju na gotovo identičan način. Mislim da nam je svima urođeno da imamo neku vrstu straha prema nečemu novome i da se taj strah manifestira na način da posvećujemo maksimalnu pažnju tokom razvitka tog nečeg novog za što smo s druge strane i odgovrni ako smo preuzeli kormilo da vodimo ka pozitivnom ishodu. Znam da ne bi trebao trzati na svaku sitnicu koja mi se desi/pojavi u boxu, ali osobno sam zadovoljniji ako imam kontrolu nego da sve prepustim slučaju. Ipak se u mom boksu radi o lijeku, a ne o nečemu što ću koristit za razonodu.</p><p></p><p>Žena je jučer krenula zalijevat svoje cvijeće i naiđe na jedan cvijet kojem je počelo žutit lišće i požali se meni, pa ju utješim: „Nije to ništa strašno, fali ti njemu dušika. Budemo mu dali malo Biogrow-a i biće mu bolje. Oporavit će se“. Tako je i meni jučer navečer došao red za zalijevanje nakon tjedan dana. Iako sam mislio da će nedjelje navečer biti rezervitane za te aktivnosti, iste će se morati obavljati i drugim danima u tjednu. Naime, dvije biljke su izgledale kao vrbe, što će reći da su bile dobrano žedne. Znači, slijedeće zalijevanje neću obavit za sedam, već za pet ili šest dana. Veće su i brže crpe vodu iz zemlje. Sinoć su zalivene sa 5l 3/4 full doze gnojiva, prema tablici od proizvođača za drugi tjedan cvjetanja. Ph tekućine je bio 6,7, dok je runoff iznosio pH6,9. Jel kod slijedećeg zalijevanja da još snizim pH?</p><p></p><p>[ATTACH]70286[/ATTACH] [ATTACH]70287[/ATTACH]</p><p></p><p>Pošto su od prelolipopa dosta narasle i zagustila se krošnja, preksinoć sam obavio završni lolipop. Poskidao sam dosta lišća i još par tanjih grančica čiji vrhovi se nisu uspjeli izborit da dođu do svjetla, pa su ostale tanke, mekane i u sjeni. Bez obzira što mi je donji dio biljaka sad baš lijepo prozračan, na jednu teglu sam postavio jedan kompjuterski ventilator da dodatno malo mješa zrak u tom donjem dijelu, tako da zrak u boxu je sad konstantno u „muvingu“. Uz vlagu od 40-50%, ne postoji strah od nekakave plijesni u kasnijoj fazi.</p><p></p><p>[ATTACH]70280[/ATTACH] [ATTACH]70281[/ATTACH] [ATTACH]70284[/ATTACH]</p><p></p><p>Meni je osobno iznimno zanimljivo gledat te svoje biljke. Prosto nevjerujem da je sve to naraslo iz one male sjemenke u tako vrlo kratkom vremenskom roku. Isto tako nemogu se načudit kako biljke iste vrste mogu biti baš toliko različite. Jedna ima grane debele kao lijeskove prute, a druga je tanka i vitka ko tratinčica. Njih sedan su otprilike u istom stadiju cvjetanja, dok jedna kasni i to puno. Neznam koji je točan razlog tome, jer ju nisam nešto posebno više maltretirao treniranjem kao ostale. Ona se i dosta po listovim razlikuje od drugih, rekao bi da malo vuče na sativu i uz sve to je najviše na udaru velikog ventilatora koji puše prema području između lampe i vrhova biljki. Obzirom da joj je vjerovatno dosta hladnije zbog tog puhanja, to ju vjerovatno koči. Teško mi je sad mjenjat pozicije biljaka u boksu, jer sam im grane/vrhove tokom zadnje faze rasta natezao i posložio tako da si koliko je to moguće što manje smetaju u ovakvoj gužvi.</p><p></p><p>[ATTACH]70294[/ATTACH] [ATTACH]70288[/ATTACH] [ATTACH]70292[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]70295[/ATTACH] [ATTACH]70296[/ATTACH] [ATTACH]70297[/ATTACH] [ATTACH]70298[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 439427, member: 49038"] Danas je biljkama 59. dan života, te 14. dan na režimu 12/12. Kao roditelj dvoje djece znam da sam posvećivao daleko veću pažnju na sitnice kod prvog djeteta, nego kod drugog i svaki put kad sam u društvu roditelja koji imaju prvo djete vidim da se i oni ponašaju na gotovo identičan način. Mislim da nam je svima urođeno da imamo neku vrstu straha prema nečemu novome i da se taj strah manifestira na način da posvećujemo maksimalnu pažnju tokom razvitka tog nečeg novog za što smo s druge strane i odgovrni ako smo preuzeli kormilo da vodimo ka pozitivnom ishodu. Znam da ne bi trebao trzati na svaku sitnicu koja mi se desi/pojavi u boxu, ali osobno sam zadovoljniji ako imam kontrolu nego da sve prepustim slučaju. Ipak se u mom boksu radi o lijeku, a ne o nečemu što ću koristit za razonodu. Žena je jučer krenula zalijevat svoje cvijeće i naiđe na jedan cvijet kojem je počelo žutit lišće i požali se meni, pa ju utješim: „Nije to ništa strašno, fali ti njemu dušika. Budemo mu dali malo Biogrow-a i biće mu bolje. Oporavit će se“. Tako je i meni jučer navečer došao red za zalijevanje nakon tjedan dana. Iako sam mislio da će nedjelje navečer biti rezervitane za te aktivnosti, iste će se morati obavljati i drugim danima u tjednu. Naime, dvije biljke su izgledale kao vrbe, što će reći da su bile dobrano žedne. Znači, slijedeće zalijevanje neću obavit za sedam, već za pet ili šest dana. Veće su i brže crpe vodu iz zemlje. Sinoć su zalivene sa 5l 3/4 full doze gnojiva, prema tablici od proizvođača za drugi tjedan cvjetanja. Ph tekućine je bio 6,7, dok je runoff iznosio pH6,9. Jel kod slijedećeg zalijevanja da još snizim pH? [ATTACH]70286[/ATTACH] [ATTACH]70287[/ATTACH] Pošto su od prelolipopa dosta narasle i zagustila se krošnja, preksinoć sam obavio završni lolipop. Poskidao sam dosta lišća i još par tanjih grančica čiji vrhovi se nisu uspjeli izborit da dođu do svjetla, pa su ostale tanke, mekane i u sjeni. Bez obzira što mi je donji dio biljaka sad baš lijepo prozračan, na jednu teglu sam postavio jedan kompjuterski ventilator da dodatno malo mješa zrak u tom donjem dijelu, tako da zrak u boxu je sad konstantno u „muvingu“. Uz vlagu od 40-50%, ne postoji strah od nekakave plijesni u kasnijoj fazi. [ATTACH]70280[/ATTACH] [ATTACH]70281[/ATTACH] [ATTACH]70284[/ATTACH] Meni je osobno iznimno zanimljivo gledat te svoje biljke. Prosto nevjerujem da je sve to naraslo iz one male sjemenke u tako vrlo kratkom vremenskom roku. Isto tako nemogu se načudit kako biljke iste vrste mogu biti baš toliko različite. Jedna ima grane debele kao lijeskove prute, a druga je tanka i vitka ko tratinčica. Njih sedan su otprilike u istom stadiju cvjetanja, dok jedna kasni i to puno. Neznam koji je točan razlog tome, jer ju nisam nešto posebno više maltretirao treniranjem kao ostale. Ona se i dosta po listovim razlikuje od drugih, rekao bi da malo vuče na sativu i uz sve to je najviše na udaru velikog ventilatora koji puše prema području između lampe i vrhova biljki. Obzirom da joj je vjerovatno dosta hladnije zbog tog puhanja, to ju vjerovatno koči. Teško mi je sad mjenjat pozicije biljaka u boksu, jer sam im grane/vrhove tokom zadnje faze rasta natezao i posložio tako da si koliko je to moguće što manje smetaju u ovakvoj gužvi. [ATTACH]70294[/ATTACH] [ATTACH]70288[/ATTACH] [ATTACH]70292[/ATTACH] [ATTACH]70295[/ATTACH] [ATTACH]70296[/ATTACH] [ATTACH]70297[/ATTACH] [ATTACH]70298[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
Bottom