Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 438915" data-attributes="member: 49038"><p>Na nekoliko gornjih listova na jednoj od Black Jack-ica (ne onoj koja je inače najšarenija od prethodnog problema) sam primjetio slijedeće:</p><p></p><p>[ATTACH]69828[/ATTACH]</p><p></p><p>Sinoć se je počelo pojavljivati i lagano se širi. Druge biljke nemaju nikakve "šare" po sebi.</p><p></p><p>Prije 12-13 dana sam radio flush jer se je pojavio otprilike sličan problem. Nakon 5 dana sam sve biljke zalio s 3/4 Biovrt, Biogrow, Biobloom. Nisam namještavavo pH kako mi je savjetovao mentor, već sam vodu iz pipe ostavio da odstoji 20min, te dodao gnojivo i zalio.</p><p>Slijedeće zalijevanje sam mislio odradit u nedjelju.</p><p></p><p>Očito me nešto neće, pa molim savjet od iskusnih članova, šta i kako.</p><p></p><p>Čisto da evidentiram u dnevniku i da su se dva lista prije par dana na jednom vrhu od jedne Medical Mass-a spržila. Lampa (žarulja) je bila udaljena od vrha 35-40cm. Ventilator je konstantno puhao ispod lampe i termometar nije pokazivao iznad 28C. Kako se to desilo, nepoznanica. Listovi su uklonjeni.</p><p></p><p>[ATTACH]69830[/ATTACH]</p><p></p><p>Inače, vlaga u boxu dok je svjetlo je oko 50-55%, a po mraku padne na nekakavih 40-50%. Pomalo čudno, jer sam primjetio da je u gotovo svim slučajevima kod drugih članova/uzgoja obratno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 438915, member: 49038"] Na nekoliko gornjih listova na jednoj od Black Jack-ica (ne onoj koja je inače najšarenija od prethodnog problema) sam primjetio slijedeće: [ATTACH]69828[/ATTACH] Sinoć se je počelo pojavljivati i lagano se širi. Druge biljke nemaju nikakve "šare" po sebi. Prije 12-13 dana sam radio flush jer se je pojavio otprilike sličan problem. Nakon 5 dana sam sve biljke zalio s 3/4 Biovrt, Biogrow, Biobloom. Nisam namještavavo pH kako mi je savjetovao mentor, već sam vodu iz pipe ostavio da odstoji 20min, te dodao gnojivo i zalio. Slijedeće zalijevanje sam mislio odradit u nedjelju. Očito me nešto neće, pa molim savjet od iskusnih članova, šta i kako. Čisto da evidentiram u dnevniku i da su se dva lista prije par dana na jednom vrhu od jedne Medical Mass-a spržila. Lampa (žarulja) je bila udaljena od vrha 35-40cm. Ventilator je konstantno puhao ispod lampe i termometar nije pokazivao iznad 28C. Kako se to desilo, nepoznanica. Listovi su uklonjeni. [ATTACH]69830[/ATTACH] Inače, vlaga u boxu dok je svjetlo je oko 50-55%, a po mraku padne na nekakavih 40-50%. Pomalo čudno, jer sam primjetio da je u gotovo svim slučajevima kod drugih članova/uzgoja obratno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
Bottom