Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 432482" data-attributes="member: 49038"><p><a href="https://www.vutra.org/members/trubabuba.40000/" target="_blank">@trubabuba</a></p><p>Danas navečer ću povadit ove svoje kaveze. Kada sam ih radio, prvo sam učvrstio štapove za posude, te sam onda povezao obruče za štapove tako da je sve napeto i čvrsto. Nadam se da kad ih odvojim od posude i izvadim iz zemlje da neće biti previše labavi. Ako će mi izgledat ok za ponovnu upotrebu donji dio koji je bio u zemlji ću zaštitit npr. akrilnim lakom. Nakon toga ću ih vratit nazad u posude/zemlju. Neće više biti stabilni kao prije, ali otom potom. I ako se neće moći iskoristiti, nema veze.</p><p>Koje je visine tvoj kavez? Moji obruči su od pocinčane žice debljine 2,8mm. Bilo je za kupit i te zelene koju ti spominješ iste debljine, ali samo je presvučena zelenom plastikom/gumom, pa je na kraju debljine nekakvih 3-4mm. Neznam zašto, ali meni se ta moja žica činila premekana za štapove.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 432482, member: 49038"] [URL='https://www.vutra.org/members/trubabuba.40000/']@trubabuba[/URL] Danas navečer ću povadit ove svoje kaveze. Kada sam ih radio, prvo sam učvrstio štapove za posude, te sam onda povezao obruče za štapove tako da je sve napeto i čvrsto. Nadam se da kad ih odvojim od posude i izvadim iz zemlje da neće biti previše labavi. Ako će mi izgledat ok za ponovnu upotrebu donji dio koji je bio u zemlji ću zaštitit npr. akrilnim lakom. Nakon toga ću ih vratit nazad u posude/zemlju. Neće više biti stabilni kao prije, ali otom potom. I ako se neće moći iskoristiti, nema veze. Koje je visine tvoj kavez? Moji obruči su od pocinčane žice debljine 2,8mm. Bilo je za kupit i te zelene koju ti spominješ iste debljine, ali samo je presvučena zelenom plastikom/gumom, pa je na kraju debljine nekakvih 3-4mm. Neznam zašto, ali meni se ta moja žica činila premekana za štapove. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
Bottom