Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 452439" data-attributes="member: 49038"><p>Nemogu naći neku posebnu specifikaciju vezano za filter koji imam (HY-Filter + V2 Carbon 125mm-400m3/h), ali gledajući težinu od 8,5kg i uspoređujući ga prema težini s npr. Prima filterom, ispada da mu je optimalna brzina 400m3/h. </p><p>Prije nekog vremena je kod mene bilo dosta zatoplilo i dok je lampa svjetilila, temperature su znale narasti do 32-33C. Ako bi smanjio brzinu protoka, onda će mi temperature u periodu koji slijedi (navodno će biti lijepo i toplo vrijeme) ići daleko iznad "dozvoljenih". Ne bi volio stresirat biljke s vrućinama.</p><p>Također, nije da imam i neku ekstremnu vlažnost u boksu, pa da se je ugljen navlažio.</p><p>Gledajući sve ovo gore napisano ili su moje biljke neke ekstremne "smrdljivke" ili je filter s greškom. Nije to što su moje, ali obzirom kako su mi lijepe, ovo prvo izbacujem iz sumnje, pa mi ne preostaje ništa drugo nego da kupim novi filter.</p><p></p><p>Inače Ona gel radi super posao u sobici u kojem je boks. Kako je gel narezan na kockice, ja sam jučer stavio dvije kockice na tanjurić i na pod na mjestu gdje najviše vuče ispod vrata, tako da zrak struji preko tanjurića/kockica. Prvotno mi se miris nije svidio, jer je nekako umjetan (Polar Crystal), ali sad mi je već ok. Tijekom 20-ak sati, kockice su se stisnule (ishlapile) i stavio sam opet dvije kockice. Tako ću svaki dan. Dvije kockice su po meni sasvim dovoljne za prostoriju od 5,5 kvadrata, a da miris nije preintenzivan.</p><p></p><p>Imam par pitanja vezano za period skidanja biljaka:</p><p>1. Da li je nužno da se biljci kada se stavlja u 48h mraka prije skidanja osigura 100% mrak ili se može biljka npr. staviti ispod vješalice za veš i vješalicu pokriti s crnim vrećama za smeće?</p><p>2. Koliko zemlja mora biti suha prije mraka? Kao npr. za zalijevanje ili skroz suha?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 452439, member: 49038"] Nemogu naći neku posebnu specifikaciju vezano za filter koji imam (HY-Filter + V2 Carbon 125mm-400m3/h), ali gledajući težinu od 8,5kg i uspoređujući ga prema težini s npr. Prima filterom, ispada da mu je optimalna brzina 400m3/h. Prije nekog vremena je kod mene bilo dosta zatoplilo i dok je lampa svjetilila, temperature su znale narasti do 32-33C. Ako bi smanjio brzinu protoka, onda će mi temperature u periodu koji slijedi (navodno će biti lijepo i toplo vrijeme) ići daleko iznad "dozvoljenih". Ne bi volio stresirat biljke s vrućinama. Također, nije da imam i neku ekstremnu vlažnost u boksu, pa da se je ugljen navlažio. Gledajući sve ovo gore napisano ili su moje biljke neke ekstremne "smrdljivke" ili je filter s greškom. Nije to što su moje, ali obzirom kako su mi lijepe, ovo prvo izbacujem iz sumnje, pa mi ne preostaje ništa drugo nego da kupim novi filter. Inače Ona gel radi super posao u sobici u kojem je boks. Kako je gel narezan na kockice, ja sam jučer stavio dvije kockice na tanjurić i na pod na mjestu gdje najviše vuče ispod vrata, tako da zrak struji preko tanjurića/kockica. Prvotno mi se miris nije svidio, jer je nekako umjetan (Polar Crystal), ali sad mi je već ok. Tijekom 20-ak sati, kockice su se stisnule (ishlapile) i stavio sam opet dvije kockice. Tako ću svaki dan. Dvije kockice su po meni sasvim dovoljne za prostoriju od 5,5 kvadrata, a da miris nije preintenzivan. Imam par pitanja vezano za period skidanja biljaka: 1. Da li je nužno da se biljci kada se stavlja u 48h mraka prije skidanja osigura 100% mrak ili se može biljka npr. staviti ispod vješalice za veš i vješalicu pokriti s crnim vrećama za smeće? 2. Koliko zemlja mora biti suha prije mraka? Kao npr. za zalijevanje ili skroz suha? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
Bottom