Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 433183" data-attributes="member: 49038"><p>Biljke su danas stare 36 dana. I dalje su u fazi vegetacije. Mentor kaže da trebaju još malo narasti u visinu, pa tek onda da promjenim režim svjetla na 12/12.</p><p></p><p>Ovako izgledaju.</p><p></p><p>[ATTACH]65695[/ATTACH] [ATTACH]65693[/ATTACH] [ATTACH]65694[/ATTACH]</p><p></p><p>Biljke su dobro, zelene se. Uvijete im pružam samo takve.</p><p></p><p>Pojedine grane od biljka su otišle malo u visinu u odnosu na druge pa sam ih s žicom povezao za posude. Nastojao sam formirati spiralu s granama kako im ne bi dopustio da idu u širinu.</p><p></p><p>[ATTACH]65696[/ATTACH]</p><p></p><p>Sinoć sam uspio da mi jedna grana na Black Jacku malo napukne. Preračunao sam se vezano za fleksibilnost grane. Nisam ju razgibao prije savijanja i krc. Mjesto puknuća sam omotao maramicom i oblijepio izolirkom, a granu na kojoj je "rana" sam učvrstio. Vidio sam nekoliko sličnih primjeraka u dnevnicima sa pozitivnih ishodom. Držim si palčeve da i u mojem slučaju bude tako.</p><p></p><p>[ATTACH]65697[/ATTACH]</p><p></p><p>Kao što je vidljivo, povadio sam kaveze. Uglavnom, golim okom nije bilo vidljivo da se plijesan proširila zemljom, ali preventive radi pokušao sam koliko-toliko oko mjesta na kojem su bili upiknuti štapovi odgrabiti malo zemlje kako bi uklonio "kontaminiranu zemlju s plijesni". Iskreno, nisam to uspio baš kako sam namjeravao, jer me je bilo strah preduboku zadirati u posudu da ne oštetim korijenje. Na kraju je ispalo da sam samo uklonio površinski dio. Bolje i to nego ništa.</p><p>Mislio sam ove kaveze iskoristit (zaštitit štapove protiv plijesni), ali čini mi se da ništa od toga. Trebalo bi im dugo da se osuše. Još ću vidjet da lu ikakve kaveze koristit.</p><p></p><p>U box sam stavio ljepljive žute kartone za mušice. Na moju sreću, kartoni su i dalje kao novi, a ni nevidim ništa da leti po boxu.</p><p>Razmišljao sam o načinu za tretiranje zemlje da bi se rješio ličinki (ako ih ima). Slijedeće zalijevanje ću ići s otopinom od duhanom. Ipak mi to izgleda zdravije nego s Pantakanom ili nekim drugim kemijskim sredstvom. Čekam da mi kolega donese domaći duhan.</p><p>Inače, slijedeće zalijevanje je rad i za gnojivo. Da li bi mogao u otopinu s duhanom stavit gnojiva? Mislim da bi, ali evo da pitam.</p><p></p><p>Na jednoj grani mi je ventilator uhvatio jedan veliki list i malo ga je sažvakao. Šok terapija, ali ništa strašno.</p><p>I to bi bilo to.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 433183, member: 49038"] Biljke su danas stare 36 dana. I dalje su u fazi vegetacije. Mentor kaže da trebaju još malo narasti u visinu, pa tek onda da promjenim režim svjetla na 12/12. Ovako izgledaju. [ATTACH]65695[/ATTACH] [ATTACH]65693[/ATTACH] [ATTACH]65694[/ATTACH] Biljke su dobro, zelene se. Uvijete im pružam samo takve. Pojedine grane od biljka su otišle malo u visinu u odnosu na druge pa sam ih s žicom povezao za posude. Nastojao sam formirati spiralu s granama kako im ne bi dopustio da idu u širinu. [ATTACH]65696[/ATTACH] Sinoć sam uspio da mi jedna grana na Black Jacku malo napukne. Preračunao sam se vezano za fleksibilnost grane. Nisam ju razgibao prije savijanja i krc. Mjesto puknuća sam omotao maramicom i oblijepio izolirkom, a granu na kojoj je "rana" sam učvrstio. Vidio sam nekoliko sličnih primjeraka u dnevnicima sa pozitivnih ishodom. Držim si palčeve da i u mojem slučaju bude tako. [ATTACH]65697[/ATTACH] Kao što je vidljivo, povadio sam kaveze. Uglavnom, golim okom nije bilo vidljivo da se plijesan proširila zemljom, ali preventive radi pokušao sam koliko-toliko oko mjesta na kojem su bili upiknuti štapovi odgrabiti malo zemlje kako bi uklonio "kontaminiranu zemlju s plijesni". Iskreno, nisam to uspio baš kako sam namjeravao, jer me je bilo strah preduboku zadirati u posudu da ne oštetim korijenje. Na kraju je ispalo da sam samo uklonio površinski dio. Bolje i to nego ništa. Mislio sam ove kaveze iskoristit (zaštitit štapove protiv plijesni), ali čini mi se da ništa od toga. Trebalo bi im dugo da se osuše. Još ću vidjet da lu ikakve kaveze koristit. U box sam stavio ljepljive žute kartone za mušice. Na moju sreću, kartoni su i dalje kao novi, a ni nevidim ništa da leti po boxu. Razmišljao sam o načinu za tretiranje zemlje da bi se rješio ličinki (ako ih ima). Slijedeće zalijevanje ću ići s otopinom od duhanom. Ipak mi to izgleda zdravije nego s Pantakanom ili nekim drugim kemijskim sredstvom. Čekam da mi kolega donese domaći duhan. Inače, slijedeće zalijevanje je rad i za gnojivo. Da li bi mogao u otopinu s duhanom stavit gnojiva? Mislim da bi, ali evo da pitam. Na jednoj grani mi je ventilator uhvatio jedan veliki list i malo ga je sažvakao. Šok terapija, ali ništa strašno. I to bi bilo to. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
Bottom