Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 432134" data-attributes="member: 49038"><p>Na slijedećim fotografijama se mogu vidjeti biljke kako izgledaju nakon što ih se napoji sa vodom. Očito im prija isušivanje zemlje nakon čega eksplodiraju. baš je vidljiva razlika u popunjenosti prostora od prije 3 dana. Visina im je od 25-33cm (kako kojoj).</p><p></p><p>[ATTACH]64971[/ATTACH] [ATTACH]64973[/ATTACH] [ATTACH]64972[/ATTACH]</p><p></p><p>Eh sada, pojavio mi se možebitni problem, pa molim savjete. Naime, oko kolaca/štapova kaveza koje sam montirao za posude se je pojavila plijesan (buđ). Bijelo-sive je boje i paperjasta je. Oko nekih kolaca je nema, oko nekih je ima. Vidljiva samo oko kolaca i kada se malo okopa oko njih. Nigdje drugdje na zemlji ju nisam vidio. Da li mi to može stvarati probleme kod cvjetanja, da mi se ta pljesan preseli na cvjetove? Kolci su od lijeske (mladice lješnjaka) koje sam ogulio i dobro osušio na radijatoru. Iskoristio sam tu opciju, jer nigdje u blizini gdje živim nije bilo za kupiti metalnih šipki, a žica od koje sam radio obruče je premekana. Ako je potrebno, maknut ću kaveze i nastavit uzgoj bez njih. Neznam samo, da li ću uklanjanjem kaveza uklonit i plijesan.</p><p>Nadam se da je plijesanj realno vidljiva na slijedećim fotografijama.</p><p></p><p>[ATTACH]64974[/ATTACH] [ATTACH]64975[/ATTACH] [ATTACH]64976[/ATTACH]</p><p></p><p>Također sam sinoć u boxu primjetio jednu sitnu mušicu. Izgledala je kao vinska. Istu sam eliminirao. Nisam primjetio više niti jednu iako sam detaljno gledao po boxu.</p><p></p><p>Temperatura i vlaga su ok (22-28C, 60-70%).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 432134, member: 49038"] Na slijedećim fotografijama se mogu vidjeti biljke kako izgledaju nakon što ih se napoji sa vodom. Očito im prija isušivanje zemlje nakon čega eksplodiraju. baš je vidljiva razlika u popunjenosti prostora od prije 3 dana. Visina im je od 25-33cm (kako kojoj). [ATTACH]64971[/ATTACH] [ATTACH]64973[/ATTACH] [ATTACH]64972[/ATTACH] Eh sada, pojavio mi se možebitni problem, pa molim savjete. Naime, oko kolaca/štapova kaveza koje sam montirao za posude se je pojavila plijesan (buđ). Bijelo-sive je boje i paperjasta je. Oko nekih kolaca je nema, oko nekih je ima. Vidljiva samo oko kolaca i kada se malo okopa oko njih. Nigdje drugdje na zemlji ju nisam vidio. Da li mi to može stvarati probleme kod cvjetanja, da mi se ta pljesan preseli na cvjetove? Kolci su od lijeske (mladice lješnjaka) koje sam ogulio i dobro osušio na radijatoru. Iskoristio sam tu opciju, jer nigdje u blizini gdje živim nije bilo za kupiti metalnih šipki, a žica od koje sam radio obruče je premekana. Ako je potrebno, maknut ću kaveze i nastavit uzgoj bez njih. Neznam samo, da li ću uklanjanjem kaveza uklonit i plijesan. Nadam se da je plijesanj realno vidljiva na slijedećim fotografijama. [ATTACH]64974[/ATTACH] [ATTACH]64975[/ATTACH] [ATTACH]64976[/ATTACH] Također sam sinoć u boxu primjetio jednu sitnu mušicu. Izgledala je kao vinska. Istu sam eliminirao. Nisam primjetio više niti jednu iako sam detaljno gledao po boxu. Temperatura i vlaga su ok (22-28C, 60-70%). [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Tangerine Dream, Black Jack, Medical Mass – 600W MH/HPS by @jaandooo
Bottom