Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sweet Skunk Auto Sweet Seeds
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Palac" data-source="post: 577367" data-attributes="member: 46894"><p><strong><span style="color: rgb(250, 197, 28)">Dan 36</span></strong></p><p><strong><span style="color: rgb(250, 197, 28)">Nisam nesto zadovoljan kako se situacija razvija. Sredina biljke i dalje zuti, ne znam da li je ligtburn ili nesto drugo. Vrhovi su od lampe udaljeni oko 25 cm, a klopu je do sada dobila tri puta i cini mi se da je nekako usporila.</span></strong></p><p><strong><span style="color: rgb(250, 197, 28)">Razmisljam da li da smanjim lampu na 80w tako sto bi iskljucio dva coba ili da uzmem neki dimer pa da sa njim regulisem...</span></strong></p><p><strong><span style="color: rgb(250, 197, 28)">Do sada je bila na rezimu 16/8, a jutros sam je prebacio na 12/12. Takodje sam pre par dana odradio mini loli i nadam se da ce na kraju ipak biti nekog dima.</span></strong></p><p><strong><span style="color: rgb(250, 197, 28)">Ako neko ima neki pametan predlog ili savet...bio bi zahvalan.</span></strong>[ATTACH=full]199016[/ATTACH][ATTACH=full]199017[/ATTACH][ATTACH=full]199018[/ATTACH][ATTACH=full]199019[/ATTACH][ATTACH=full]199020[/ATTACH][ATTACH=full]199021[/ATTACH][ATTACH=full]199022[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Palac, post: 577367, member: 46894"] [B][COLOR=rgb(250, 197, 28)]Dan 36 Nisam nesto zadovoljan kako se situacija razvija. Sredina biljke i dalje zuti, ne znam da li je ligtburn ili nesto drugo. Vrhovi su od lampe udaljeni oko 25 cm, a klopu je do sada dobila tri puta i cini mi se da je nekako usporila. Razmisljam da li da smanjim lampu na 80w tako sto bi iskljucio dva coba ili da uzmem neki dimer pa da sa njim regulisem... Do sada je bila na rezimu 16/8, a jutros sam je prebacio na 12/12. Takodje sam pre par dana odradio mini loli i nadam se da ce na kraju ipak biti nekog dima. Ako neko ima neki pametan predlog ili savet...bio bi zahvalan.[/COLOR][/B][ATTACH=full]199016[/ATTACH][ATTACH=full]199017[/ATTACH][ATTACH=full]199018[/ATTACH][ATTACH=full]199019[/ATTACH][ATTACH=full]199020[/ATTACH][ATTACH=full]199021[/ATTACH][ATTACH=full]199022[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sweet Skunk Auto Sweet Seeds
Bottom