Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sweet gelato, 1 grow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="xxxivanaxxx" data-source="post: 742294" data-attributes="member: 77056"><p>Ajme hvaaala ti.!!! Sve sam kupila u hempatia.hr. htjrla sam najmanji growbox komplet jer nisam bila sigurna dal mogu sama sloziti sto mi treba. Kasnije je lako nadogradjivat kad kuzis o cemu se radi. Ec metar vracam u slo da mi posalju ph metar. To ce trajat nekoliko dana valjda. Kinez je tu za rezervu. Ventilator kupujem sad koji dan. Javim se na mentorskom dijelu. Edit: ne vidim poruku na mentorskom dijelu, sutra cu to u miru s kompa. Htjela sam krenuti spremna bez da previse propitkujem. S tvojim sam prirucnikom sebi napravila skriptu. Pregledala sam 90% dnevnika uzgoja i savjeta koje su ljudi davali, slozit cu sve to da imam i da mogu pogledati. Imam 7 sjemenaka pa ako i koja rikne nije bed. Isla bih 2 po 2. Moram kupiti jos ove srebrne cijevi jer mi je 1 metar na knap, dali je ok za to celna za spajanje ili da se sluzim duck tapeom?. Box mi je kod prozora, doslovno naslonjen na zid od prozora.</p><p>Edit 2: hvala [USER=33426]@Saša443[/USER] cim cu moci odgovorim ti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xxxivanaxxx, post: 742294, member: 77056"] Ajme hvaaala ti.!!! Sve sam kupila u hempatia.hr. htjrla sam najmanji growbox komplet jer nisam bila sigurna dal mogu sama sloziti sto mi treba. Kasnije je lako nadogradjivat kad kuzis o cemu se radi. Ec metar vracam u slo da mi posalju ph metar. To ce trajat nekoliko dana valjda. Kinez je tu za rezervu. Ventilator kupujem sad koji dan. Javim se na mentorskom dijelu. Edit: ne vidim poruku na mentorskom dijelu, sutra cu to u miru s kompa. Htjela sam krenuti spremna bez da previse propitkujem. S tvojim sam prirucnikom sebi napravila skriptu. Pregledala sam 90% dnevnika uzgoja i savjeta koje su ljudi davali, slozit cu sve to da imam i da mogu pogledati. Imam 7 sjemenaka pa ako i koja rikne nije bed. Isla bih 2 po 2. Moram kupiti jos ove srebrne cijevi jer mi je 1 metar na knap, dali je ok za to celna za spajanje ili da se sluzim duck tapeom?. Box mi je kod prozora, doslovno naslonjen na zid od prozora. Edit 2: hvala [USER=33426]@Saša443[/USER] cim cu moci odgovorim ti [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Sweet gelato, 1 grow
Bottom