Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="daktilograf" data-source="post: 766266" data-attributes="member: 70003"><p>Na 1.2x1.2 sa prosecnim digitalnim balastom i dobrom sijalicom (cini mi se da sam to merio sa kineskim balastima i sunmaster sijalicom, a imao sam neke koje daju oko 5k vise ali nikako ne mogu da se setim kako se zvahu, samo znam da su bile dual spectrum) ima od 55-65k lumena a na 1x1 ima od 75-85k (50cm ispod lampe). Zato nije lose kada ima 660 superlumen pa da ga odsafis kad krene da puni u tim malo vecim prostorima. U sustini ja mislim da pokriva i 1.2x1.2 ali da su na 1x1 su tvrđi hedovi pa posto smo pricali o uslovima da postignes rezultat to sam uzeo kao meru. Nemojte mi zameriti, svako ima svoju matematiku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="daktilograf, post: 766266, member: 70003"] Na 1.2x1.2 sa prosecnim digitalnim balastom i dobrom sijalicom (cini mi se da sam to merio sa kineskim balastima i sunmaster sijalicom, a imao sam neke koje daju oko 5k vise ali nikako ne mogu da se setim kako se zvahu, samo znam da su bile dual spectrum) ima od 55-65k lumena a na 1x1 ima od 75-85k (50cm ispod lampe). Zato nije lose kada ima 660 superlumen pa da ga odsafis kad krene da puni u tim malo vecim prostorima. U sustini ja mislim da pokriva i 1.2x1.2 ali da su na 1x1 su tvrđi hedovi pa posto smo pricali o uslovima da postignes rezultat to sam uzeo kao meru. Nemojte mi zameriti, svako ima svoju matematiku. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom