Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="cannabis_connoisseur" data-source="post: 755255" data-attributes="member: 5800"><p>Teško je ista reci po fotkama koje si stavio, malo je tu konkretnih podataka. </p><p>pise da ima Samsung diode, ali ne i koje. Ako su lm301b ili h onda su odlične, najbolje na tržištu, kažu. Ako su lm281 isto prolazi ali računaj da su 10-ak% slabije. Meanwell driver odličan, također među najboljima na tržištu.</p><p>Jel na sve 3 fotke isti panel ili su različiti? Pitam jer na drugoj slici piše da ima 1200 dioda a na prvoj 800. Ako se radi o istom panelu ja bi ga izbjegavao, jer ako ne mogu uskladiti brojke na papiru tko zna sto te čeka u kutiji.</p><p>Moj savjet je da ideš na provjereno, ako ti je tanji budžet pikiraj mars hydro fc-e serija, Spider farmer ili slično, Kinezi, ali provjereni i testirani na sto strana.</p><p>Ako lova nije problem pucaj na lumatek, hlg, optic led ili slično.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cannabis_connoisseur, post: 755255, member: 5800"] Teško je ista reci po fotkama koje si stavio, malo je tu konkretnih podataka. pise da ima Samsung diode, ali ne i koje. Ako su lm301b ili h onda su odlične, najbolje na tržištu, kažu. Ako su lm281 isto prolazi ali računaj da su 10-ak% slabije. Meanwell driver odličan, također među najboljima na tržištu. Jel na sve 3 fotke isti panel ili su različiti? Pitam jer na drugoj slici piše da ima 1200 dioda a na prvoj 800. Ako se radi o istom panelu ja bi ga izbjegavao, jer ako ne mogu uskladiti brojke na papiru tko zna sto te čeka u kutiji. Moj savjet je da ideš na provjereno, ako ti je tanji budžet pikiraj mars hydro fc-e serija, Spider farmer ili slično, Kinezi, ali provjereni i testirani na sto strana. Ako lova nije problem pucaj na lumatek, hlg, optic led ili slično. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom