Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dendo" data-source="post: 737155" data-attributes="member: 75881"><p>Imam dva ista modela i na pocetku sam ih drzao spojenim , sve dok nisam shvatio da se jedna gasi a druga ne , nisam mogao naci rjesene makar sam usao u kontakt sa marshydro . Odlucio sam to rjesiti tako da sam kupio jos jedan tajmer i sad se i pale i gase u isto vrijeme…. Sto onda da drzim oba dvije sada na on (Nisu spojene)?U vegetaciji sam 35 dan radi se o photo biljkama drzim ih na 60 % 50 cm udaljenim i dimmer mi je na on . Jel to ok ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dendo, post: 737155, member: 75881"] Imam dva ista modela i na pocetku sam ih drzao spojenim , sve dok nisam shvatio da se jedna gasi a druga ne , nisam mogao naci rjesene makar sam usao u kontakt sa marshydro . Odlucio sam to rjesiti tako da sam kupio jos jedan tajmer i sad se i pale i gase u isto vrijeme…. Sto onda da drzim oba dvije sada na on (Nisu spojene)?U vegetaciji sam 35 dan radi se o photo biljkama drzim ih na 60 % 50 cm udaljenim i dimmer mi je na on . Jel to ok ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom