Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dedskin" data-source="post: 647089" data-attributes="member: 69242"><p>Imam jedno pitanje , tj jedan problem , valjda je ovo zgodna tema ili ona LED grow lights ne mogu da je nadjem .</p><p>Naime upitan sam" jel to pada kisa " od stran ukucana </p><p>Ne pada kisa nego se Vipar SPectra 450 dere na oba ventilatora ko da ce Ledica da porodi , to je to moram otvarati i seci .</p><p>Al se razmisljam dal uopste da se cimam da prepravljam dodajem regulator za brzinu , ili jednostavno raskacim i uzmem jedan ToaletVentilator pa provedem cev od aluminijuma do LEd panela i taj vent da bude za izbacivanje . Posto mi svejedno treba , da iskljucim to i do q, a to malo hladnjenja sto treba uradim sa tim ventom .</p><p>Nisam pametan, sutra ako stignem rastavicu ga , pa ce mi valjda naici sta treba i kako kad vidim iznutrice i izmerim radnu temperaturu sa iskljucenim ventovima</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dedskin, post: 647089, member: 69242"] Imam jedno pitanje , tj jedan problem , valjda je ovo zgodna tema ili ona LED grow lights ne mogu da je nadjem . Naime upitan sam" jel to pada kisa " od stran ukucana Ne pada kisa nego se Vipar SPectra 450 dere na oba ventilatora ko da ce Ledica da porodi , to je to moram otvarati i seci . Al se razmisljam dal uopste da se cimam da prepravljam dodajem regulator za brzinu , ili jednostavno raskacim i uzmem jedan ToaletVentilator pa provedem cev od aluminijuma do LEd panela i taj vent da bude za izbacivanje . Posto mi svejedno treba , da iskljucim to i do q, a to malo hladnjenja sto treba uradim sa tim ventom . Nisam pametan, sutra ako stignem rastavicu ga , pa ce mi valjda naici sta treba i kako kad vidim iznutrice i izmerim radnu temperaturu sa iskljucenim ventovima [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom