Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 640615" data-attributes="member: 66419"><p>Gle, nakraju ti osuši vrhove! </p><p>Ti paneli dolaze sa lečama, a leča sakupi svjetlo u određeni stupanj. Najčešče 90°, tako da sva snaga ide u određeni dio i tu ti pali biljku! Jedino rješenje su ti LEDice bez leča, ali to si moraš sam napravit ili kupit gotovo, pa skinut leče, ali onda gubiš garanciju. </p><p>Mars hydro 48 i nije nešto jak, ali on mora imat razmak 22 inča od biljke u cvatu,(50akcm) kada trebaju najviše svjetla. Zamisli, da su na 20cm, osuši, napravi light burnove itd. </p><p>Meni su NYC auto bili 20 cm od Bestve i palilo ju je, pa sam izvadio ranije jednu, pa drugu raširio. </p><p>Znači, motaš panelu omogučit, barem 10 cm iznad i 50 cm ispod. Iznad, jer si treba uzimat zrak za hlađenje i kada je blizu daske ne dobija zrak i pregori. S time, da ako je tako blizu, toplina če ti iči na biljke! </p><p>Svi paneli se drže od 40 do 60 cm od biljke. Ovisi u kojoj su fazi! [ATTACH]281241[/ATTACH]. Meni je trenutno na 55cm od biljaka. Za 2 tjedna dižem na 65cm, jer zadnja 2 tjedna joj paše i manja temperatura i laganije svjetlo!</p><p>Čak ni sa dimmanjem, mora biti razmak. Tako, da neznam šta bi ti od LEadara pasalo na toj visini!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 640615, member: 66419"] Gle, nakraju ti osuši vrhove! Ti paneli dolaze sa lečama, a leča sakupi svjetlo u određeni stupanj. Najčešče 90°, tako da sva snaga ide u određeni dio i tu ti pali biljku! Jedino rješenje su ti LEDice bez leča, ali to si moraš sam napravit ili kupit gotovo, pa skinut leče, ali onda gubiš garanciju. Mars hydro 48 i nije nešto jak, ali on mora imat razmak 22 inča od biljke u cvatu,(50akcm) kada trebaju najviše svjetla. Zamisli, da su na 20cm, osuši, napravi light burnove itd. Meni su NYC auto bili 20 cm od Bestve i palilo ju je, pa sam izvadio ranije jednu, pa drugu raširio. Znači, motaš panelu omogučit, barem 10 cm iznad i 50 cm ispod. Iznad, jer si treba uzimat zrak za hlađenje i kada je blizu daske ne dobija zrak i pregori. S time, da ako je tako blizu, toplina če ti iči na biljke! Svi paneli se drže od 40 do 60 cm od biljke. Ovisi u kojoj su fazi! [ATTACH]281241[/ATTACH]. Meni je trenutno na 55cm od biljaka. Za 2 tjedna dižem na 65cm, jer zadnja 2 tjedna joj paše i manja temperatura i laganije svjetlo! Čak ni sa dimmanjem, mora biti razmak. Tako, da neznam šta bi ti od LEadara pasalo na toj visini! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom