Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 629089" data-attributes="member: 66419"><p>Ali, ta mala neče pokrit 200×200 ili 2 kvadrata. Neče pokrit, pola kvadrata. </p><p>Mora imat cijelu pokrivenost, inače se u jednom dijelu nebi razmnožavali, nametnici, u drugom bi! To vidiš na panelima, tipa Mars hydro. Što je veči, ima više djelova i svaki jači panel ima 2 dodatne uv ledice. Tako, uv zrake pokriju cijeli box. Na 2 kvadrata bi trebao mnogo e27, a onda dođe na isto! </p><p></p><p>Zato, ako imaš mjesta, napraviš vege box. Ja u jednom imam CFLke, a u drugim vege, 80w lampu full spectar. I prvi mjesec, samo lampa može podiči biljku. Onda, završiš sa growom u velikom ili cvjwtnom boxu. Staviš 18/6,da se po njemu raširi i za 7 dana na 12/12,jer se isto još, barem za 50% svoje veličine, strecha. I tako u krug! Onda ne gubiš vrijeme u svakih mjesec i pol imaš berbu. Ako imaš 2 cvjetna boxa, posadiš sa razmakom, onda svakih cca mjesec dana, novi strain!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 629089, member: 66419"] Ali, ta mala neče pokrit 200×200 ili 2 kvadrata. Neče pokrit, pola kvadrata. Mora imat cijelu pokrivenost, inače se u jednom dijelu nebi razmnožavali, nametnici, u drugom bi! To vidiš na panelima, tipa Mars hydro. Što je veči, ima više djelova i svaki jači panel ima 2 dodatne uv ledice. Tako, uv zrake pokriju cijeli box. Na 2 kvadrata bi trebao mnogo e27, a onda dođe na isto! Zato, ako imaš mjesta, napraviš vege box. Ja u jednom imam CFLke, a u drugim vege, 80w lampu full spectar. I prvi mjesec, samo lampa može podiči biljku. Onda, završiš sa growom u velikom ili cvjwtnom boxu. Staviš 18/6,da se po njemu raširi i za 7 dana na 12/12,jer se isto još, barem za 50% svoje veličine, strecha. I tako u krug! Onda ne gubiš vrijeme u svakih mjesec i pol imaš berbu. Ako imaš 2 cvjetna boxa, posadiš sa razmakom, onda svakih cca mjesec dana, novi strain! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom