Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 624266" data-attributes="member: 66419"><p>Ista stvar! Obavezno pogledaj, ako ne tinja, dobar si! Ja sam 2 COB panela izgubio, jer jedan dio leda radi! Ako si provjerio, siguran sam, da više neleš imati problema. Najgore šta vidiš, da tinjaju, ugasiš ih na prekidaču bloom/vege i ništa, dalje tinjaju! To bi trebalo otvorit panel i tamo gdje se spaja plus i minus,izmedju stavit komad nećega, a da nije vodič i da se nemože zapalit. Ili još bolje, na lemove, stavit one gumene kapice. </p><p>Ali digitalni nemoj kupovat, jer možeš naletit na timer koji ima bateriju u slučaju nestanka struje, da se ne resetira, ali na 2 digitalna, koja sam kupio u Chipoteci, piše u uputama, da pamti postavke, ja isključim osigurač, vratim, a timer na nulama, a ovaj drugi se ugasi i ja ga moram upalit, a taj je 50 kn skuplji. </p><p>Ako ti je sve uredu, onda ostavi i sigurno neče osjednom tinjat. Jedino u slučaju, da ga isključiš iz zida,radi čiščenja i sl. Pa kada vratiš, po gašenju bi bilo dobro pogledat odozdo, ali to je to. Uvijek koristi taj timer za panel i nema beda! </p><p>A, panel ako otvoriš, gubiš garanciju, tako da se ni to ne isplati</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 624266, member: 66419"] Ista stvar! Obavezno pogledaj, ako ne tinja, dobar si! Ja sam 2 COB panela izgubio, jer jedan dio leda radi! Ako si provjerio, siguran sam, da više neleš imati problema. Najgore šta vidiš, da tinjaju, ugasiš ih na prekidaču bloom/vege i ništa, dalje tinjaju! To bi trebalo otvorit panel i tamo gdje se spaja plus i minus,izmedju stavit komad nećega, a da nije vodič i da se nemože zapalit. Ili još bolje, na lemove, stavit one gumene kapice. Ali digitalni nemoj kupovat, jer možeš naletit na timer koji ima bateriju u slučaju nestanka struje, da se ne resetira, ali na 2 digitalna, koja sam kupio u Chipoteci, piše u uputama, da pamti postavke, ja isključim osigurač, vratim, a timer na nulama, a ovaj drugi se ugasi i ja ga moram upalit, a taj je 50 kn skuplji. Ako ti je sve uredu, onda ostavi i sigurno neče osjednom tinjat. Jedino u slučaju, da ga isključiš iz zida,radi čiščenja i sl. Pa kada vratiš, po gašenju bi bilo dobro pogledat odozdo, ali to je to. Uvijek koristi taj timer za panel i nema beda! A, panel ako otvoriš, gubiš garanciju, tako da se ni to ne isplati [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom