Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 613397" data-attributes="member: 66419"><p>Nista ti nece pomoci 2 od 100 wata i 2000k. Ti uzmi 1 od 200w,ali 3500k.</p><p>Jer Kelvin ti je bitan. Ovako Kelvin ti je jedinica za mjeru spektra svjetlosti.</p><p>Vegetacija zahtijeva vise plave boje, koje ima visi iznos K(kelvina).</p><p>Probaj si uguglat Kelvin i šta on oznacava. Biti ce ti jasnije.</p><p>Recimo vegetaciju odradis sa minimalno 4000k,a cvjetanje(kada prebacis na 12/12),mozes sa ovom koju si kupio. Makar (volio bi, da potvrdi netko sa vise iskustva sa HPS om), kupis uz ovu koju imas, jednu mh(metal halid) one dolaze sa jacim spektrom ili ti Kelvinom, cca 5000k.</p><p>Vidim, da si u žurbi, znam kako je, ali radje malo procitaj o spektru boja ili Kelvina. Ja nisam jos probao HPS, nego koristim CFL u vegetaciji, a kad prebacim u cvjetanje, onda pod LED panelima.</p><p>Samo se nemoj zaletit, kupovat 2 od 2000k,jer to nemozes zbrajat. To je boja svjetlosti i stavio ti njih 10,opet ce biti 2000k,a ne 20000k.</p><p>W ili watti su ti jacina svjetlosti ili energije, e to možeš zbrajat 2 od 100w=200w.</p><p></p><p>Nadam se, da te nisam zbunio, jer za spektar sam siguran i da 2000k nije dovoljno za vegetaciju.</p><p>Sad sam vidio sliku prigusnice, tu nebi trebao imati problema.</p><p></p><p>Mh 6000k i 13000 lumena, to je to! Kada prebacis na 12/12 mijenjaš ili dodaš crvenu(2000k).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 613397, member: 66419"] Nista ti nece pomoci 2 od 100 wata i 2000k. Ti uzmi 1 od 200w,ali 3500k. Jer Kelvin ti je bitan. Ovako Kelvin ti je jedinica za mjeru spektra svjetlosti. Vegetacija zahtijeva vise plave boje, koje ima visi iznos K(kelvina). Probaj si uguglat Kelvin i šta on oznacava. Biti ce ti jasnije. Recimo vegetaciju odradis sa minimalno 4000k,a cvjetanje(kada prebacis na 12/12),mozes sa ovom koju si kupio. Makar (volio bi, da potvrdi netko sa vise iskustva sa HPS om), kupis uz ovu koju imas, jednu mh(metal halid) one dolaze sa jacim spektrom ili ti Kelvinom, cca 5000k. Vidim, da si u žurbi, znam kako je, ali radje malo procitaj o spektru boja ili Kelvina. Ja nisam jos probao HPS, nego koristim CFL u vegetaciji, a kad prebacim u cvjetanje, onda pod LED panelima. Samo se nemoj zaletit, kupovat 2 od 2000k,jer to nemozes zbrajat. To je boja svjetlosti i stavio ti njih 10,opet ce biti 2000k,a ne 20000k. W ili watti su ti jacina svjetlosti ili energije, e to možeš zbrajat 2 od 100w=200w. Nadam se, da te nisam zbunio, jer za spektar sam siguran i da 2000k nije dovoljno za vegetaciju. Sad sam vidio sliku prigusnice, tu nebi trebao imati problema. Mh 6000k i 13000 lumena, to je to! Kada prebacis na 12/12 mijenjaš ili dodaš crvenu(2000k). [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom