Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 608937" data-attributes="member: 66419"><p>Kind led k3 je pila, a k5. Među najnovijim Led diodama. Čitao sam, da ima od 3w 5w.</p><p>Svi proizvođači zakinu dovod struje za min 50%,da bi duže panel trajao. Stavljaju loše diode, koje dosta često pregore. Recimo COB kad je na timeru, a recimo da je prava strana na timeru, koja ide u utičnicu, da je krug prema dolje. Ako ga staviš obrnuto, COB ice nastave tinjat u mraku. Najgore od svega je, da to ne vidiš, nego baš moraš pogledat čip. Plavkasta nit ide u krug. Doslovno troši čip i dok nebi trebale radit. Zato neki misle, kako COB ice pregore nakon 6h rada. U uputama svih panela, stoji isto, između 6-8h rada, pa pola sata bi se, kao trebao hladit. To nije istina! Možda paneli bez ventilatora i u manjem prostoru, da. Čak ima fora, hakiranja LEDica, da se pojača ulazna wataža. Pregorit če prije, ali če odradit 2 growa sa skoro duplom snagom.</p><p>A vi pitate za jedan od najboljih LED GROW LIGHTA koji je trenutno na tržištu. Ispod 9000 kn vam nije sigurno. Na jednoj stranici sam našao i cijena mu je 1260€. Ali k5 750 real wats dovoljan je za grow box, pa sad iskreno teško mi je ovako procijenit, ali 200×200×190. Ti bi bilo 2 kvadrata. Bez problema odradi 4 biljke i to brrr. Na njemu ima čuda! Prijatelj ima k3, ali još slabiji. Nisam siguran, ali mislim, da je njegov KIND LED K3 ili x300 ili xl 300.Na njemu ima timer, daljinski, pojačavanje i smanjivanje luxa. Znam, da sam ja razmišljao ga uzeti, ali nekako mi je za te novce rađe uzeti 8 Bestva elite 600w,real w225w+-5% i još bi mi ostalo. To za ovaj k5 xl750. Jebatw to je jačina svjetlosti kao 2 HPSice id 1000w</p><p>Evo mali dulji odgovor, jer LEDtehnologija divlja i za godinu dana, bilo bu čuda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 608937, member: 66419"] Kind led k3 je pila, a k5. Među najnovijim Led diodama. Čitao sam, da ima od 3w 5w. Svi proizvođači zakinu dovod struje za min 50%,da bi duže panel trajao. Stavljaju loše diode, koje dosta često pregore. Recimo COB kad je na timeru, a recimo da je prava strana na timeru, koja ide u utičnicu, da je krug prema dolje. Ako ga staviš obrnuto, COB ice nastave tinjat u mraku. Najgore od svega je, da to ne vidiš, nego baš moraš pogledat čip. Plavkasta nit ide u krug. Doslovno troši čip i dok nebi trebale radit. Zato neki misle, kako COB ice pregore nakon 6h rada. U uputama svih panela, stoji isto, između 6-8h rada, pa pola sata bi se, kao trebao hladit. To nije istina! Možda paneli bez ventilatora i u manjem prostoru, da. Čak ima fora, hakiranja LEDica, da se pojača ulazna wataža. Pregorit če prije, ali če odradit 2 growa sa skoro duplom snagom. A vi pitate za jedan od najboljih LED GROW LIGHTA koji je trenutno na tržištu. Ispod 9000 kn vam nije sigurno. Na jednoj stranici sam našao i cijena mu je 1260€. Ali k5 750 real wats dovoljan je za grow box, pa sad iskreno teško mi je ovako procijenit, ali 200×200×190. Ti bi bilo 2 kvadrata. Bez problema odradi 4 biljke i to brrr. Na njemu ima čuda! Prijatelj ima k3, ali još slabiji. Nisam siguran, ali mislim, da je njegov KIND LED K3 ili x300 ili xl 300.Na njemu ima timer, daljinski, pojačavanje i smanjivanje luxa. Znam, da sam ja razmišljao ga uzeti, ali nekako mi je za te novce rađe uzeti 8 Bestva elite 600w,real w225w+-5% i još bi mi ostalo. To za ovaj k5 xl750. Jebatw to je jačina svjetlosti kao 2 HPSice id 1000w Evo mali dulji odgovor, jer LEDtehnologija divlja i za godinu dana, bilo bu čuda [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom