Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 588661" data-attributes="member: 60337"><p>Možeš i tako ako si možeš priuštit, ali 1200w je meni lično preskupo..</p><p>Samo računa za struju što ćeš platit, za te pare i pre koje si dao na hps, si možeš CREE cxb3590 ili citizen setup složit.</p><p></p><p>Edit</p><p>Naravno da ćeš imat bogovske rezultate sa 1200w, ali opet se radi o tome, jesi spreman platit tolike račune za struju? Isplatil ti se to?</p><p>I da ti napomenem, trebat će ti 2x cool tubeta za takvo nešto, znaš li ti kakva se toplina stvara ispod jedne 600w, a tek ispod 1200w?</p><p>Tako da ćeš vjerovatno morati uzeti 2 x coole tubeta (uzmi si 2x sputnika oni su do 80 eura) i oba spojiš na cijevi, i svu toplinu guraš vani..</p><p>[ATTACH]211858[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 588661, member: 60337"] Možeš i tako ako si možeš priuštit, ali 1200w je meni lično preskupo.. Samo računa za struju što ćeš platit, za te pare i pre koje si dao na hps, si možeš CREE cxb3590 ili citizen setup složit. Edit Naravno da ćeš imat bogovske rezultate sa 1200w, ali opet se radi o tome, jesi spreman platit tolike račune za struju? Isplatil ti se to? I da ti napomenem, trebat će ti 2x cool tubeta za takvo nešto, znaš li ti kakva se toplina stvara ispod jedne 600w, a tek ispod 1200w? Tako da ćeš vjerovatno morati uzeti 2 x coole tubeta (uzmi si 2x sputnika oni su do 80 eura) i oba spojiš na cijevi, i svu toplinu guraš vani.. [ATTACH]211858[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom