Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 520631" data-attributes="member: 76570"><p>Prvo ja se ispričavsm što repliciram na post star 4godine i nadam se da mi nećete previše zamjerit. Do sada sve što sam radio ,radio sam to s clf, naravno da znam da je clf samo alternativa HPS I MH žaruljama i tražim sebi odgovarajuću HPS sijalicu.</p><p>[USER=1364]@PowerSeed[/USER] dugo sam član ovog sitea i jako puno vremena provodim tu,čitam postove,pokušavam učiti što više,a upravo od Vas sam i stekao najvrjednija znanja. S posebnim zanimanjem čitam i usvajam Vaše postove jer kao što ste jednom napisali, vi uglavnom govorite iz iskustva i životne škole pa bih Vas htio nešto preupitat vezano za rasvjetu a odnosi se na Vaš citat. Dakle proučavajući koja žarulja bi mi najviše odgovarala oko mi je zapelo za 400w HPS, u tablici s početka navodi se kako za kvalitetan i brz rast je potrebno 25000-30000lumena ,a u tablici ispod stoji da 400w na površinu od 1.5m daje 33300l, što po mom shvaćanju je dovoljno za max kvalitetan rast,a u vašem odgovoru navodite da pokriva samo 1m kvadratni,što bi po tablici značilo 50 000l. Nadalje stoji da je za normalni rast dovolnjo i 25000l,a tablica kaže da 400w na 2m kvadratna daje 25000l. </p><p>Da li sam ja krivo shvatio nešto ? Ispričavam se ako zamaram, Vaše mišljenje mi je skoro pa presudno pri uzgoju,a tako će biti i pri odabiru žarulje,o Vašem odgovoru mi puno toga ovisi jer zaista imam veliki respekt prema Vama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 520631, member: 76570"] Prvo ja se ispričavsm što repliciram na post star 4godine i nadam se da mi nećete previše zamjerit. Do sada sve što sam radio ,radio sam to s clf, naravno da znam da je clf samo alternativa HPS I MH žaruljama i tražim sebi odgovarajuću HPS sijalicu. [USER=1364]@PowerSeed[/USER] dugo sam član ovog sitea i jako puno vremena provodim tu,čitam postove,pokušavam učiti što više,a upravo od Vas sam i stekao najvrjednija znanja. S posebnim zanimanjem čitam i usvajam Vaše postove jer kao što ste jednom napisali, vi uglavnom govorite iz iskustva i životne škole pa bih Vas htio nešto preupitat vezano za rasvjetu a odnosi se na Vaš citat. Dakle proučavajući koja žarulja bi mi najviše odgovarala oko mi je zapelo za 400w HPS, u tablici s početka navodi se kako za kvalitetan i brz rast je potrebno 25000-30000lumena ,a u tablici ispod stoji da 400w na površinu od 1.5m daje 33300l, što po mom shvaćanju je dovoljno za max kvalitetan rast,a u vašem odgovoru navodite da pokriva samo 1m kvadratni,što bi po tablici značilo 50 000l. Nadalje stoji da je za normalni rast dovolnjo i 25000l,a tablica kaže da 400w na 2m kvadratna daje 25000l. Da li sam ja krivo shvatio nešto ? Ispričavam se ako zamaram, Vaše mišljenje mi je skoro pa presudno pri uzgoju,a tako će biti i pri odabiru žarulje,o Vašem odgovoru mi puno toga ovisi jer zaista imam veliki respekt prema Vama. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom