Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 514531" data-attributes="member: 42275"><p>Ako ti je sijalica od 250w mora i prigusnica da ti bude od 250w inace jaca sijalica na slabiju prigusnicu nejde ili obrnuto.Ako si sve to skinuo iz kompletnog seta to je to onda samo vratis zice kako su bile i nabavis reflektor ili ga napravis i peglaj.Imas moj dnevnik pa pogledaj kako da napravis od friza grow box isto growam na 250w.Daj sliku cele sijalice mislim da je to mh sijalica ne vidi se dobro sto znaci da je ta plavog spektra znaci trebati i za cvetanje zutog spektra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 514531, member: 42275"] Ako ti je sijalica od 250w mora i prigusnica da ti bude od 250w inace jaca sijalica na slabiju prigusnicu nejde ili obrnuto.Ako si sve to skinuo iz kompletnog seta to je to onda samo vratis zice kako su bile i nabavis reflektor ili ga napravis i peglaj.Imas moj dnevnik pa pogledaj kako da napravis od friza grow box isto growam na 250w.Daj sliku cele sijalice mislim da je to mh sijalica ne vidi se dobro sto znaci da je ta plavog spektra znaci trebati i za cvetanje zutog spektra. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom