Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mladi Baštovan" data-source="post: 504782" data-attributes="member: 57145"><p>Postovanje svima. Zapoceo bih ovu temu u nadi da cu doci do nekih novih saznanja i " vestina " kako bi mi bilo lakse .</p><p>Kao sto mi ime govori , mlad sam i lagano krecem u sve ovo , zainteresovanje je veliko i odavno.</p><p>Resio sam da se ozbiljno posvetim ovome , pa sam spreman uloziti nekih 500€ , ne racunajuci semenje i ostalo , pa da pitam ono sto zelim.</p><p>Odlucio sam se da uzgajam u stanu , kupio bih grow box 170x120x60 i jos par stvari koje idu uz to.</p><p>Slusao sam razne price gde ljudi tvrde da u elektrodistribuciji ako trosis povise struje oni to mogu da cide , ne bih da verujem u to ali je to jedina stvar koja me brine , ne bih da navucem sebi policiju. Sijelice koje sam gledao su 200,250,300,400w i pretpostavljam da dosta crpe struju. Ovde sam video da neki ljudi koriste dosta slabije 25,50w , pa me zanima da li bi moje biljke uz sve sto je potrebno mogle normalno da rastu uz te sijelice.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mladi Baštovan, post: 504782, member: 57145"] Postovanje svima. Zapoceo bih ovu temu u nadi da cu doci do nekih novih saznanja i " vestina " kako bi mi bilo lakse . Kao sto mi ime govori , mlad sam i lagano krecem u sve ovo , zainteresovanje je veliko i odavno. Resio sam da se ozbiljno posvetim ovome , pa sam spreman uloziti nekih 500€ , ne racunajuci semenje i ostalo , pa da pitam ono sto zelim. Odlucio sam se da uzgajam u stanu , kupio bih grow box 170x120x60 i jos par stvari koje idu uz to. Slusao sam razne price gde ljudi tvrde da u elektrodistribuciji ako trosis povise struje oni to mogu da cide , ne bih da verujem u to ali je to jedina stvar koja me brine , ne bih da navucem sebi policiju. Sijelice koje sam gledao su 200,250,300,400w i pretpostavljam da dosta crpe struju. Ovde sam video da neki ljudi koriste dosta slabije 25,50w , pa me zanima da li bi moje biljke uz sve sto je potrebno mogle normalno da rastu uz te sijelice. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom