Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Chilo" data-source="post: 488421" data-attributes="member: 50410"><p>pa tu je,nesto malo ispod 50,imam spajiz izmedju dnevne i kupatila,pa cu tu da zabodem box,spajiz je kako se otvore vrata duzine 2m visina isto 2m,sirina 90cm tu cu box neki da smestim,ovaj reflektor iznad i vec imam tri zida boxa,to su zidovi spajiza,udarim zid jedan boxa sa ove strane sa koje se ulazi u spajiz i spustim plafon boxa na koju hocu visinu,a ventilator koji ubacuje vazduh ce ici iz dnevne u donji deo boxa(spajiza),a izduvni gore malo iznad,kod olafona boxa kroz zid direktno u kupatilo,i kad bih mogao sa nekim da se konsultujem oko toga,dal je izvodljivo,bice 90x90 i visina koliko bude trebalo sa lampom hps 250w znaci mogu ovu sto je u ovom reflektoru koristiti za vege,i samo zamenim kad bude cvetanje,ubacim hps250w i nastavim,da ne moram jos kupovati i lampe za vega,bojim se da ce prziti tu temperatura,ipak je stan,toplo je,treba oladiti,moram sad ovih dana to dobro procitati..u zdravlje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chilo, post: 488421, member: 50410"] pa tu je,nesto malo ispod 50,imam spajiz izmedju dnevne i kupatila,pa cu tu da zabodem box,spajiz je kako se otvore vrata duzine 2m visina isto 2m,sirina 90cm tu cu box neki da smestim,ovaj reflektor iznad i vec imam tri zida boxa,to su zidovi spajiza,udarim zid jedan boxa sa ove strane sa koje se ulazi u spajiz i spustim plafon boxa na koju hocu visinu,a ventilator koji ubacuje vazduh ce ici iz dnevne u donji deo boxa(spajiza),a izduvni gore malo iznad,kod olafona boxa kroz zid direktno u kupatilo,i kad bih mogao sa nekim da se konsultujem oko toga,dal je izvodljivo,bice 90x90 i visina koliko bude trebalo sa lampom hps 250w znaci mogu ovu sto je u ovom reflektoru koristiti za vege,i samo zamenim kad bude cvetanje,ubacim hps250w i nastavim,da ne moram jos kupovati i lampe za vega,bojim se da ce prziti tu temperatura,ipak je stan,toplo je,treba oladiti,moram sad ovih dana to dobro procitati..u zdravlje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom