Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="joca" data-source="post: 460774" data-attributes="member: 53482"><p>Hvala ti na odgovoru , koliko vidim hps stvarno je bolji i u kvaliteti cvijetova pa cu se ipak odlucut za njega da ne bih kupovao dva puta , za sad cu ih drzat na suncu dok ne narastu do kojih 50cm nece ih niko skontat taman iman vreman za proucit i napravit box</p><p></p><p>Pa 150sam se odlucio jer sam tu na forumu vidio da je to optimalna visina , volio bih to napravit kako treba da sam siguran da ce rezultat bit Dobar , ne trba mi puno trave jer. I ne pusim toliko cesto zato bih volio da je to sto naprvim kvalitetno , a najvise me veseli sama sadnja kao hobi , prije kao mulac sam sadio vani i to je dosta nezgodno sad mi je gotovo i nemoguce jako rizicni . Tek sad kad sam procitao tu neke stvari vudim koliko zapravo malo znam o svemu ,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joca, post: 460774, member: 53482"] Hvala ti na odgovoru , koliko vidim hps stvarno je bolji i u kvaliteti cvijetova pa cu se ipak odlucut za njega da ne bih kupovao dva puta , za sad cu ih drzat na suncu dok ne narastu do kojih 50cm nece ih niko skontat taman iman vreman za proucit i napravit box Pa 150sam se odlucio jer sam tu na forumu vidio da je to optimalna visina , volio bih to napravit kako treba da sam siguran da ce rezultat bit Dobar , ne trba mi puno trave jer. I ne pusim toliko cesto zato bih volio da je to sto naprvim kvalitetno , a najvise me veseli sama sadnja kao hobi , prije kao mulac sam sadio vani i to je dosta nezgodno sad mi je gotovo i nemoguce jako rizicni . Tek sad kad sam procitao tu neke stvari vudim koliko zapravo malo znam o svemu , [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom