Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="SteMara33" data-source="post: 458162" data-attributes="member: 44874"><p>Zdravo ljudi , nisam pronasao ni prigusnicu a ni propaljivac ne znam da l mogu da narucim preko interneta ali videcu ovih dana tu u gradu pa ako ne uspem da nadjem u neku vecu radnju razmisljam da uzmem ove cfl sijalice (drzao bi ih u boksu barem prvih 20 tak dana), sad me zanima koliko bi mi trebalo otprilike sijalica za normalno razvijanje i od koliko volti za box sirine 90 cm duzine 90 cm i visine 120 cm i da li je i za njih potrebna prigusnica i propaljivac?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SteMara33, post: 458162, member: 44874"] Zdravo ljudi , nisam pronasao ni prigusnicu a ni propaljivac ne znam da l mogu da narucim preko interneta ali videcu ovih dana tu u gradu pa ako ne uspem da nadjem u neku vecu radnju razmisljam da uzmem ove cfl sijalice (drzao bi ih u boksu barem prvih 20 tak dana), sad me zanima koliko bi mi trebalo otprilike sijalica za normalno razvijanje i od koliko volti za box sirine 90 cm duzine 90 cm i visine 120 cm i da li je i za njih potrebna prigusnica i propaljivac? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom