Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 452243" data-attributes="member: 48175"><p>kolko ja razumijem in-vitro bi značilo kad se rade ispitivanja i studije na nekom organizmu izvan njegovog biološkog okruženja, znači kontrolirano laboratorijski u izoliranim uvjetima, dok bi in-vivo studije bile vjerovatno obrnuto tj. testiranja u prirodnim uvjetima, i zbog toga se in-vivo studije uzimaju kao relevantnije od in-vitro.</p><p>I ja osobno ne tvrdim ništa, zato sam i naveo i dao citat otkud informacija, a otkud autoru knjige nemam pojma, na kraju knjige navodi 100-injak izvora većinom sveučilišnih i znanstvenih studija na kojima se temelji knjiga. Ja inače smatram normalnim da se ne prihvaćaju neprovjerene informacije kao postojane i pozdravljam tvoju suzdžanost ali ih opet ne odbacujem tek tako već se zanimam da saznam malo više o materiji stvari prije nego stvorim neko mišljenje. Ako znaš neke informacije koje bi diskreditirale ovu knjigu ili autora svakako bi pomoglo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 452243, member: 48175"] kolko ja razumijem in-vitro bi značilo kad se rade ispitivanja i studije na nekom organizmu izvan njegovog biološkog okruženja, znači kontrolirano laboratorijski u izoliranim uvjetima, dok bi in-vivo studije bile vjerovatno obrnuto tj. testiranja u prirodnim uvjetima, i zbog toga se in-vivo studije uzimaju kao relevantnije od in-vitro. I ja osobno ne tvrdim ništa, zato sam i naveo i dao citat otkud informacija, a otkud autoru knjige nemam pojma, na kraju knjige navodi 100-injak izvora većinom sveučilišnih i znanstvenih studija na kojima se temelji knjiga. Ja inače smatram normalnim da se ne prihvaćaju neprovjerene informacije kao postojane i pozdravljam tvoju suzdžanost ali ih opet ne odbacujem tek tako već se zanimam da saznam malo više o materiji stvari prije nego stvorim neko mišljenje. Ako znaš neke informacije koje bi diskreditirale ovu knjigu ili autora svakako bi pomoglo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom