Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ganger" data-source="post: 430919" data-attributes="member: 49784"><p>[USER=47130]@danchyblazenko[/USER] kad sam već u temi da ti odgovorim pošto sam imao iskustva sa tim sijalicama. Nikada i nikome ne bih preporučio živinu sijalicu.</p><p>Istina je da ne treba prigušnicu/balast, strater, upaljač kondenzator. Ima u sebi svu ovu opremu i plus je jeftina. Ali...</p><p>Ta živina sijalica od 500w je spektra 3700k. Što znači da bi bila manje efikasna za cvetanje, treba ti sijalica spektra 2700k.</p><p>Kao što si i sam rekao ima 500w što znači da troši 0.5kw po satu, a to je mnogo. Usput, na tih 500w imaš samo 13 000 lumena.</p><p>A greje li greje, ubija... Ja sam je iz mog box-a izbacio za 3 dana. </p><p>Za isti novac možeš kupiti 125w CFL toplo bele boje 2700k (to ti je štedna sijalica). Daje 8000 lumena, a troši 4 puta manje od ove živine, ne greje puno a plus daje i iskoristiv spektar za cvetanje. Ova jedna CFL od 125w može da prođe za jednu biljku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ganger, post: 430919, member: 49784"] [USER=47130]@danchyblazenko[/USER] kad sam već u temi da ti odgovorim pošto sam imao iskustva sa tim sijalicama. Nikada i nikome ne bih preporučio živinu sijalicu. Istina je da ne treba prigušnicu/balast, strater, upaljač kondenzator. Ima u sebi svu ovu opremu i plus je jeftina. Ali... Ta živina sijalica od 500w je spektra 3700k. Što znači da bi bila manje efikasna za cvetanje, treba ti sijalica spektra 2700k. Kao što si i sam rekao ima 500w što znači da troši 0.5kw po satu, a to je mnogo. Usput, na tih 500w imaš samo 13 000 lumena. A greje li greje, ubija... Ja sam je iz mog box-a izbacio za 3 dana. Za isti novac možeš kupiti 125w CFL toplo bele boje 2700k (to ti je štedna sijalica). Daje 8000 lumena, a troši 4 puta manje od ove živine, ne greje puno a plus daje i iskoristiv spektar za cvetanje. Ova jedna CFL od 125w može da prođe za jednu biljku. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom