Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="danchyblazenko" data-source="post: 430884" data-attributes="member: 47130"><p>A sto je to balast? Ja sam tom zaruljom odradio dva autosa tocnije Jack 47. Jedino sto mi je nakon 3 tjedna jednistavno prestala radit(taman krenile pastile) i nekih 9 dana su autosi bili pod 3 stedne zarulje. I nabavio ponovo takvu zarulju i priveo grow kraju. Temperatura je bila od 26 do 34 mjerac za vlagu nisam imao al mislim da je bilo jako malo vlage . I imao sam samo vent za ispuh zraka. Evo i slike da vidite ko je rasla. Nazalost mogu stavit samo jednu sliku jer su mi ostale prevelike. To je ujedno bio i moj prvi indoor gorw. Odlicno se pusilo. Sad vec imam nesto vise opreme al lampu cu i dalje istu koristit. A sad cu porobat candy kush ekspres. Ako nadem vremena otvorit cu dnevnik pa da mozete pratit</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="danchyblazenko, post: 430884, member: 47130"] A sto je to balast? Ja sam tom zaruljom odradio dva autosa tocnije Jack 47. Jedino sto mi je nakon 3 tjedna jednistavno prestala radit(taman krenile pastile) i nekih 9 dana su autosi bili pod 3 stedne zarulje. I nabavio ponovo takvu zarulju i priveo grow kraju. Temperatura je bila od 26 do 34 mjerac za vlagu nisam imao al mislim da je bilo jako malo vlage . I imao sam samo vent za ispuh zraka. Evo i slike da vidite ko je rasla. Nazalost mogu stavit samo jednu sliku jer su mi ostale prevelike. To je ujedno bio i moj prvi indoor gorw. Odlicno se pusilo. Sad vec imam nesto vise opreme al lampu cu i dalje istu koristit. A sad cu porobat candy kush ekspres. Ako nadem vremena otvorit cu dnevnik pa da mozete pratit [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom