Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grisnak" data-source="post: 430559" data-attributes="member: 47981"><p>Vidim da ste svi navalili na watte ko da je to nešto posebno bitno. 150 w hps daje cca. 15.000 lm dok cfl 150 w daje cca. 10.000 lm ili cfl 240w daje priblizno 16.000 lm. Računajte lumene po biljci oni su po meni puno bitniji od wataže. Računajte zagrijavanje boxa, decibele od ventova, tj. gradite box optimalno prema uvjetima u kojima stanujete. Mislim da ispod 10.000 lm po jednoj biljana nebi trebalo ić - iako ljudi postižu ok rezultate i sa manje lumena.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grisnak, post: 430559, member: 47981"] Vidim da ste svi navalili na watte ko da je to nešto posebno bitno. 150 w hps daje cca. 15.000 lm dok cfl 150 w daje cca. 10.000 lm ili cfl 240w daje priblizno 16.000 lm. Računajte lumene po biljci oni su po meni puno bitniji od wataže. Računajte zagrijavanje boxa, decibele od ventova, tj. gradite box optimalno prema uvjetima u kojima stanujete. Mislim da ispod 10.000 lm po jednoj biljana nebi trebalo ić - iako ljudi postižu ok rezultate i sa manje lumena. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom