Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Brkato Prase" data-source="post: 406994" data-attributes="member: 47693"><p>Za 120cmx120cm box Bonsai Hero 2 (ili mozda i cak i 3) 150Watt ili 2xCrazyLed(GrowNorthern HS1)?</p><p>A mozda iskombinirati 1Bonsai 150 i jedan GN?</p><p></p><p>Sta biste uzeli od ova dva?</p><p>Trazim po netu neku soluciju za drugi box i HPS otpada se trenutno sa 250MH greje cela soba od 16m2 a tu je i uvek potrosnja struje.</p><p></p><p>Marsevi i slicne "low end" opcije otpadaju jer kao prvo princip mi ne dozvoljava da nesto sto prodaju(i realno vredi) 200$ platim 350$ plus carina i pdv ispalo bi opet 400 tinjak eura, a kvalitet upitan, garancija nikakva, support jos gori.|</p><p></p><p>Sve sto sam u zivotu platio jeftinije izaslo me duplo skuplje te se vodim tom logikom i zato takve stvari zaobilazim u sirokom luku..ne kazem da ne valjaju ili slicno nego necu da se dovedem u situaciju kao onaj crnja sa YT da uzmem cekic u ruke i polomim u paramparcad.</p><p></p><p></p><p>Sa druge strane kvalitetnije t.e skuplje opcije poput Black Dog ili Kind Led G3 od realnih 200-220 watt izasli bi iste cene kao gornji.</p><p></p><p>Vidim na netu pozitivne recenzije i za Bonsai H i za Holo1.</p><p>Bonsai je verovatno malo reklamiran a HS1 za sad nemaju USA modele.</p><p></p><p>Ne bi da lamentiramo oko toga dali vredi ili ne ili kako je bolje sacekati da cene padnu ili kako je bolje DIY i slicno.</p><p>Cisto trazim mislenje onih koji imaju ledove ili koji planiraju nabavku a kako vidim ima ih dosta.</p><p>Mozda na kraju i uzmem 600 hps i uradim bolje hladjenje ali me racuni za struju malo odbijaju od te ideje..</p><p>Jos cekam racun za ovaj prvi mesec vege ali tu nije samo sijalica..ventilator, klima koja radi po potrebi, kanalni ventilator..ima tu ohohooo vise od 400-450 watti potrosnje.</p><p></p><p>Pozdrav i hvala unapred</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Brkato Prase, post: 406994, member: 47693"] Za 120cmx120cm box Bonsai Hero 2 (ili mozda i cak i 3) 150Watt ili 2xCrazyLed(GrowNorthern HS1)? A mozda iskombinirati 1Bonsai 150 i jedan GN? Sta biste uzeli od ova dva? Trazim po netu neku soluciju za drugi box i HPS otpada se trenutno sa 250MH greje cela soba od 16m2 a tu je i uvek potrosnja struje. Marsevi i slicne "low end" opcije otpadaju jer kao prvo princip mi ne dozvoljava da nesto sto prodaju(i realno vredi) 200$ platim 350$ plus carina i pdv ispalo bi opet 400 tinjak eura, a kvalitet upitan, garancija nikakva, support jos gori.| Sve sto sam u zivotu platio jeftinije izaslo me duplo skuplje te se vodim tom logikom i zato takve stvari zaobilazim u sirokom luku..ne kazem da ne valjaju ili slicno nego necu da se dovedem u situaciju kao onaj crnja sa YT da uzmem cekic u ruke i polomim u paramparcad. Sa druge strane kvalitetnije t.e skuplje opcije poput Black Dog ili Kind Led G3 od realnih 200-220 watt izasli bi iste cene kao gornji. Vidim na netu pozitivne recenzije i za Bonsai H i za Holo1. Bonsai je verovatno malo reklamiran a HS1 za sad nemaju USA modele. Ne bi da lamentiramo oko toga dali vredi ili ne ili kako je bolje sacekati da cene padnu ili kako je bolje DIY i slicno. Cisto trazim mislenje onih koji imaju ledove ili koji planiraju nabavku a kako vidim ima ih dosta. Mozda na kraju i uzmem 600 hps i uradim bolje hladjenje ali me racuni za struju malo odbijaju od te ideje.. Jos cekam racun za ovaj prvi mesec vege ali tu nije samo sijalica..ventilator, klima koja radi po potrebi, kanalni ventilator..ima tu ohohooo vise od 400-450 watti potrosnje. Pozdrav i hvala unapred [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom