Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="prco" data-source="post: 402474" data-attributes="member: 48482"><p>Pozdrav ekipica, Evo ja sam si nabavio neke stvari i sad imam par valjda jednostavnih pitanja za vas koji me jos bune.planiram uzgoj u maloj prostoriji koja je bila wc prije.dimenzije su d1.3 š1.2 v2 m dakle duzina sirina i visina.Kupia sam za svjetlo kit hps400w,ono za mjeriti temp i vlaznost, male i velike loncanice sa rupama na dnu i od sjemenena sam uzeo 2 kom ak 47 auto jer mislim da bi vise na taj prostor bilo puno. od ventilacije sam uzeo jedan obican ventilator koji ce puhati po biljakaama i jedan koji ide na wc sustav provjetravanja tj ispuh (vec postoji) mene sad zanima ovo. znaci kad nikne biljkica koliko da ta zarulja stoji udaljena od same posude i koji rezim da radim otpocetka.ja sam mislio 18 sati svjetla i 6 mraka. prostor sam mislio obloziti sa onom kupovnom folijom za peci sto se koristi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="prco, post: 402474, member: 48482"] Pozdrav ekipica, Evo ja sam si nabavio neke stvari i sad imam par valjda jednostavnih pitanja za vas koji me jos bune.planiram uzgoj u maloj prostoriji koja je bila wc prije.dimenzije su d1.3 š1.2 v2 m dakle duzina sirina i visina.Kupia sam za svjetlo kit hps400w,ono za mjeriti temp i vlaznost, male i velike loncanice sa rupama na dnu i od sjemenena sam uzeo 2 kom ak 47 auto jer mislim da bi vise na taj prostor bilo puno. od ventilacije sam uzeo jedan obican ventilator koji ce puhati po biljakaama i jedan koji ide na wc sustav provjetravanja tj ispuh (vec postoji) mene sad zanima ovo. znaci kad nikne biljkica koliko da ta zarulja stoji udaljena od same posude i koji rezim da radim otpocetka.ja sam mislio 18 sati svjetla i 6 mraka. prostor sam mislio obloziti sa onom kupovnom folijom za peci sto se koristi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom