Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ZelenaGroznica" data-source="post: 385778" data-attributes="member: 42105"><p>Zasto svi stavljaju vise svetla kad ovde pise <strong>Max. Efikasnost za ekvatorialne vrste</strong>?</p><p>Evo racunica koja pokazuje:</p><p>50 000 : 100 = 500 luxa po decimetru kvadratnom</p><p>Hps ima 16 000 luxa sto znaci da pokriva 32dm²/0.32m²</p><p>A preporucuje se 50x50</p><p>Ja sam za hps 100w izracunao da pokriva 18dm² i zanima me dal treba da stavim manje prostora da bude vise svetla ili tacno ovako kako mi je racunica i tabela pokazala? Koliko da smanjim prostor? Koliko svetla ustvari treba da bude vise nego sto ovde pise?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZelenaGroznica, post: 385778, member: 42105"] Zasto svi stavljaju vise svetla kad ovde pise [B]Max. Efikasnost za ekvatorialne vrste[/B]? Evo racunica koja pokazuje: 50 000 : 100 = 500 luxa po decimetru kvadratnom Hps ima 16 000 luxa sto znaci da pokriva 32dm²/0.32m² A preporucuje se 50x50 Ja sam za hps 100w izracunao da pokriva 18dm² i zanima me dal treba da stavim manje prostora da bude vise svetla ili tacno ovako kako mi je racunica i tabela pokazala? Koliko da smanjim prostor? Koliko svetla ustvari treba da bude vise nego sto ovde pise? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom