Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PowerSeed" data-source="post: 381680" data-attributes="member: 1364"><p>6 meseci da radi stalno upaljena je oko 4.450 sati rada, a prosecan radni vek hps lampi je 24.000 sati pa na vise. pa sad ti menjaj ako si pri parama, ali menjas neiskoriscenu lampu</p><p>evo specifikacija za philips son-t pia plus (400w hps)</p><p style="margin-left: 20px"><p style="margin-left: 20px"><p style="margin-left: 20px"><p style="margin-left: 20px"><p style="margin-left: 20px"><p style="margin-left: 20px">Life to 5% failures 20500 hr</p> <p style="margin-left: 20px">Life to 10% failures 24000 hr</p> <p style="margin-left: 20px">Life to 20% failures 28000 hr</p> </p> </p> </p> </p> </p><p>ne znam kako teoretski moze da odradi 28000 sati za 6 meseci, a i da moze radi se o slabljenju od 20%. prodavci ocito pojma nemaju i stalo im je samo da prodaju. ako je 6 meseci = 4.500 sati rada da se lampa ne gasi, zaista ne znam ko moze da primeti da osetno slabi. ja imam lampu koja radi preko 2 godine i radice i jesenji pa i zimski indoor sigurno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PowerSeed, post: 381680, member: 1364"] 6 meseci da radi stalno upaljena je oko 4.450 sati rada, a prosecan radni vek hps lampi je 24.000 sati pa na vise. pa sad ti menjaj ako si pri parama, ali menjas neiskoriscenu lampu evo specifikacija za philips son-t pia plus (400w hps) [INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]Life to 5% failures 20500 hr Life to 10% failures 24000 hr Life to 20% failures 28000 hr[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT] ne znam kako teoretski moze da odradi 28000 sati za 6 meseci, a i da moze radi se o slabljenju od 20%. prodavci ocito pojma nemaju i stalo im je samo da prodaju. ako je 6 meseci = 4.500 sati rada da se lampa ne gasi, zaista ne znam ko moze da primeti da osetno slabi. ja imam lampu koja radi preko 2 godine i radice i jesenji pa i zimski indoor sigurno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom