Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Fluid Fluidni" data-source="post: 348955" data-attributes="member: 42557"><p>Pozdrav društvo, pošto nemam iskustva sa indoor opremom, nadam se da neće smetati jedno pitanje ?</p><p></p><p>Naišao sam na jednu natrijumsku (HPS) sijalicu i prigušnicu (balast), dosta povoljne cene. Sada me zanima da li je neko koristio i da li je dobra za indoor, tj da li će u fazi cvetanja dati isti, ili bar sličan rezultat kao HPS SuperBloom. </p><p></p><p>Prigušnica nema kao one u grow shopu balast koji u sebi ima ugrađen upaljač već upaljač ide posebno. Takođe me zanima da li ova prigušnica može da napaja - služi i za MH sijalicu iste snage. U radnji u kojoj sam ih našao rekli su mi da može ali mi je prodavac delovao jako nesigurno. Pa ću se više uzdati u vaše odgovore. </p><p></p><p>Zanima da li se na ovu prigušnicu može povezati HPS SuperBloom naravno iste snage 250w, a da ona ima nesmetan rad? </p><p></p><p>Unapred hvala na pomoći!</p><p></p><p>Evo i slika:</p><p></p><p>Sijalica:</p><p>[ATTACH=full]12400[/ATTACH]</p><p></p><p>Prigušnica:</p><p></p><p>[ATTACH=full]12401[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>P.S. Kao što videite na slikama poreklo robe je Made in P.C.R ( People's Republic of China )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fluid Fluidni, post: 348955, member: 42557"] Pozdrav društvo, pošto nemam iskustva sa indoor opremom, nadam se da neće smetati jedno pitanje ? Naišao sam na jednu natrijumsku (HPS) sijalicu i prigušnicu (balast), dosta povoljne cene. Sada me zanima da li je neko koristio i da li je dobra za indoor, tj da li će u fazi cvetanja dati isti, ili bar sličan rezultat kao HPS SuperBloom. Prigušnica nema kao one u grow shopu balast koji u sebi ima ugrađen upaljač već upaljač ide posebno. Takođe me zanima da li ova prigušnica može da napaja - služi i za MH sijalicu iste snage. U radnji u kojoj sam ih našao rekli su mi da može ali mi je prodavac delovao jako nesigurno. Pa ću se više uzdati u vaše odgovore. Zanima da li se na ovu prigušnicu može povezati HPS SuperBloom naravno iste snage 250w, a da ona ima nesmetan rad? Unapred hvala na pomoći! Evo i slika: Sijalica: [ATTACH=full]12400[/ATTACH] Prigušnica: [ATTACH=full]12401[/ATTACH] P.S. Kao što videite na slikama poreklo robe je Made in P.C.R ( People's Republic of China ) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom