Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="slawe" data-source="post: 333498" data-attributes="member: 42443"><p>Pozdrav ljudi. Imam box napravljen od knauf ploca po sistemu pregradnog zida(gips ploca,staklena vuna,gips ploca) dimenzije 1 x 1,2 x 1,4 (sirina,duzina,visina) pasivni usis,a izduv povezan sa reflektorom, Problem je temperatura koju proizvodi lampa u boxu je 37-40 stepeni. Vent koji izvlaci vazduh je fi150 sa protokom od 240 m3. ventilator ubacen unutra da mesa vazduh! Moje pitanje je sedece: Dali je moguce da hps 600w pravi toliku temperaturu i pored snaznog hladjenja ili sam ja napravio tu stetu time sto sam hps 600w povezao sa prigusnicom od 1000w i time lampa oslobadja vecu temperaturu nego inace? U svakom slucaju cu nabaviti prigusnicu od 600w i uporediti,ali me zanima i vase misljenje. I hvala za sve sto radite ovde!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="slawe, post: 333498, member: 42443"] Pozdrav ljudi. Imam box napravljen od knauf ploca po sistemu pregradnog zida(gips ploca,staklena vuna,gips ploca) dimenzije 1 x 1,2 x 1,4 (sirina,duzina,visina) pasivni usis,a izduv povezan sa reflektorom, Problem je temperatura koju proizvodi lampa u boxu je 37-40 stepeni. Vent koji izvlaci vazduh je fi150 sa protokom od 240 m3. ventilator ubacen unutra da mesa vazduh! Moje pitanje je sedece: Dali je moguce da hps 600w pravi toliku temperaturu i pored snaznog hladjenja ili sam ja napravio tu stetu time sto sam hps 600w povezao sa prigusnicom od 1000w i time lampa oslobadja vecu temperaturu nego inace? U svakom slucaju cu nabaviti prigusnicu od 600w i uporediti,ali me zanima i vase misljenje. I hvala za sve sto radite ovde!!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom