Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grga77" data-source="post: 239302" data-attributes="member: 28354"><p>za taj box je dovoljno i jedan set od 400w ako ti je sirina i duzina 1*1 a visina 1.5m, tj.ovisno i o zarulji hps koju imas nisi napisao....</p><p></p><p></p><p>a sta si mislio da se to drugima ne desava ako imaju regular sjeme ili neke domacice pa zato su ti i stari vutrasi odma rekli kupi fem. provjereno sjem ako oces biti 99,99% siguran da ces dobit zenku..........btw svega sve ovisi o tvojoj potrebi za dimom koliko ti treb po toj osnovi se sve drugo rikta i box i rasvjeta i sve ostalo......Tako da mi neznamo tvoje potrebe za dimom? koje su navedi i odma cu ti sve objasnit u detalje da netrazis po forumu, tako ko god da procita post bude znao sta i kako.....e sad da te vidim sta ces jos pitat ako je skakljivo obrati mi se na PM....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grga77, post: 239302, member: 28354"] za taj box je dovoljno i jedan set od 400w ako ti je sirina i duzina 1*1 a visina 1.5m, tj.ovisno i o zarulji hps koju imas nisi napisao.... a sta si mislio da se to drugima ne desava ako imaju regular sjeme ili neke domacice pa zato su ti i stari vutrasi odma rekli kupi fem. provjereno sjem ako oces biti 99,99% siguran da ces dobit zenku..........btw svega sve ovisi o tvojoj potrebi za dimom koliko ti treb po toj osnovi se sve drugo rikta i box i rasvjeta i sve ostalo......Tako da mi neznamo tvoje potrebe za dimom? koje su navedi i odma cu ti sve objasnit u detalje da netrazis po forumu, tako ko god da procita post bude znao sta i kako.....e sad da te vidim sta ces jos pitat ako je skakljivo obrati mi se na PM.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Svjetla za uzgoj, tipovi i intenzitet
Bottom